NAJBOLJI SERVISERI VEŠ MAŠINA U ZEMUNU

Servis i popravka veš mašina ZemunPuno je problema koji mogu da zadese vašu veš mašinu, od zaprljanog veša posle pranja, do nepravilnog okretanja bubnja, do prejake centrifuge i pogrešnog nivelisane veš mašine.

Sve su ovo kvarovi koje svakodnavno radi servis za belu tehniku odnosno popravku svih brendova veš mašina.

 


Majstor za servis i popravku veš mašina Zemun

Otkrivanje tačnog uzroka problema prepustite majstoru. Majstor za veš mašine poravlja sve vrste i brendove veš mašina kao i sve kvarove koji se javljaju kod veš mašina bez obzira na model.

Majstor za veš mašine najčešće menja rezervne delove koji su dotrajali i koji onemogućavaju pravilan rad veš mašine, takođe glavni ventil iz kog curi voda i crevo za odvod vode takođe može biti zapušeno i izazvati kvar i fleke na vešu u mašini, pa čak i varnice i dim.

Vodovodni deo koji je povezan sa veš mašinom deo je vodoinstalatera, te nije loše da i on bude uključen u popravku.

 


Popravljanje veš mašina Zemun

Popravljanje veš mašine uključuje pravilnu dijagnostiku. Ponekad se dešava da više stvari pravi problem u veš mašini i da veš ne bude opran do kraja. Sa pojavom novih digitalnih modela, javlja se problem i sa programatorom, koji prijavljuje grešku i nalaže pogrešan program za pranje veša.

Greške u programatoru mogu dovesti i do pregrevanje veš mašine jer mogu namestiti nekoliko programa uzastopno, tako da veš mašina ne prestaje sa radom pa može i da pregori.

Servis i popravka mašine za pranje veša Zemun

Nove mašine za pranje veša će vam povezati majstor i savetovati da uradite pregled jednom godišnje a servis svaki put kad primetite neki kvar na mašini. Za sve savete pitajte svog servisera koji vam garantuje kako za delove tako i za svoj rad.

Objavljeno pre 2 godine Servis veš mašina Altina

Jedan od kvarova koji se ne dešavaju toliko često je i kvar na asinhronom monofaznom elektromotoru veš mašine, a svaki majstor je radi. Servis za popravku veš mašina...

Objavljeno pre 2 godine Servis veš mašina Batajnica

Mnogobrojna sitna nečistoća sa veša taloži se negde u mašini. Različite niti sitna vlakna ali i malo krupnija nečistoća, pa čak i neki strani predmeti mogu dospeti u...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com