SERVIS I POPRAVKA VEŠ MAŠINA BEOGRAD

Zamena kaiša na veš mašini

Zamena kaiša na veš mašini je potrebna kako bi motor i bubanj radili sinhronizovano. Kaiš na veš mašini omogućava obrtni uticaj motora na bubanj, pa kada je kaiš nov i ispravan, motor i bubanj rade besprekorno i sinhronizovano, ukoliko je oštećen ili se istegao od korišćenja potrebno ga je zameniti.


Servis kaiša na veš mašini

Zamena i popravka kaiša nije duga i skupa intervencija, obavlja se veoma brzo, kada se ustanovi da je to problem.

Važno je da se kupi originalni kaiš koji nije skup i košta par stotina dinara nakon toga će serviser uraditi zamenu kaiša na veš mašini.

Popravka kaiša na veš mašini

Popravka kaiša na veš mašini se obično ne radi, već se menja kaiš u popunosti, budući da ne košta mnogo, savetuje se da se uvek kupi novi i originalni.

Nakon toga će majstor uraditi efikasnu montažu kaiša i ručno zavrteti bubanj, kako bi proverio da li se okreće.

Ukoliko je sve u redu, on će zatvoriti zadnji poklopac na veš mašini i uključiti mašinu kako bi oslušnuo da li mašina radi kako treba i da li je sve pravilno namešteno.

Iako je mala popravka u pitanju, ona je veoma važna, jer se mašina sa pokvarenim ili istrošenim kaišem ne može koristiti, a stvar se veoma lako rešava, jednostavnom zamenom starog kaiša, novim originalnim.

Zamena kaiša mašine za pranje veša

Zamena kaiša je nešto što se svakodnevno radi.

Svaki servis bele tehnike ili servis za popravku veš mašine će ovu intervenciju rešiti za nekoliko sati.

Potrebno je da majstor dođe na vašu adresu i rasklopi mašinu kako bi ustanovio u kakvom je stanju kaiš. Kada se utvrdi da je kaiš razvučen i istrošen radi se zamena kaiša na veš mašini.

Uvek izaberite ovlašćeni servis jer vam oni mogu garantovati za sve delove koji ugrađuju a od kojih zavisi i sama popravka.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com