NAJBOLJI ELEKTRIČARI U BEOGRADU

Servis i popravka protočnih bojlera BeogradProtočni bojleri sve su popularniji u domaćinstvima. Oni se razlikuju od akumulacionih, najpre po veličini a i po performansama. Osnovna razlika između protočnog i akumulacioonog bojlera jeste što protočni bojler proizvodi toplu vodu u trenutku kada pustite česmu,a ne zagreva vodu u međuvremenu, odnosno ne akumulira toplu vodu u rezervoaru. 
Ova odlika ima niz svojih prednosti, pre svega, tople vode ne može da nestane, ali ima i svoje mane, a to je da je za protočni bojler potrebna posebna instalacija, kako bi bojler ispravno radio i kako ne bi izazivao oštećenja na instalacijama.

 


Popravljanje protočnih bojlera Beograd

Popravljanje protočnih bojlera radi servis za popravku protočnih bojlera.

Zbog kompleksnosti rada bojlera, većina servisa ima službu za hitne intervencije koja pruža usluge 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Bez obzira da li je u pitanju kuhinjski protočni bojler ili protočni bojler za celo domaćinstvo, servis radi sve vrste popravke.

Kada su protočni bojleri u pitanju, servis je veoma potreban.

Servis često uključuje popravke i zamene oštećeni delova, kao što su grejač i termostat, a velika pažnja se mora obratiti i na instalacije.

Budući da one moraju da budu u posebnom stanju, kako bi protočni bojler mogao da se montira i pusti u rad.

Majstor za servis i popravku protočnih bojlera Beograd

Majstor za popravku protočnih bojlera radi svakog dana, 365 dana u godini, čak i praznicima.

Kada dođe do oštećenja na protočnom bojleru, česti su strujni udari i požari, zbog kontakta struje i vode.

Majstor će svakako proveriti i instalacije, što je od posebnog značaja za protočni bojler.

Ljudi često kupuju protočni bojler za vikendice, zbog efikasnosti korišćenja, a to može biti i pogubno jer se požari često dešavaju baš kada nismo u vikendici.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com