SERVIS I POPRAVKA VEŠ MAŠINA BEOGRAD

Popravka elektronike na mašini za pranje veša

Elektronika na veš mašinama upravlja svim procesima koji se dešavaju u radu veš mašine. Elektronika postoji u svakoj mašini i nalazi se iza glavnog panela, zahvaljujući uspešno se sprovode signali koje šaljemo putem programatora do samog dela koji bi trebalo da uključi određenu operaciju.

Međutim često se dešava da kvar na elektronici dvede do većiih problema i pregrevanja programatora i drugih delova, što sprečava mašinu za veš da radi po zadatom programu a neretko dolazi i do mešanja programa.


Servis elektronike

Servis, zamenu i ugradnju moraju da rade sertifikovani elektroničari.

Često ovaj posao prevazlazi zaduženja majstora koji rade u ovlašćenom servisu za belu tehniku i potrebna je pomoć saradnika.

Zamena elektronike

Zamena elektronike je veoma kompleksna i mora se raditi pažljivo i pedantno.

Ukoliko se radi zamena i popravka moraju se nabaviti originalni rezervni delovi.

Veliki broj servisa radi ovu uslugu zamene elektronike na svim veš mašinama, ali samo određeni broj sarađuje sa adekvatnim majstorima, koji tu popravku mogu da urade.

Popravka elektronike mašine za pranje veša

Ukoliko je elektronika neispravna može izazvati paljenje programatora i pregrevanje nekih delova, tako što se putem nje podesi preterano zagrevanje vode odnosno grejača.

Elektronika ima niz svojih delova koji su veoma delikatni i potrebno je da ih montira neko ko je baš stručan i ima iskustva u elektroničarskom poslu.

Svakako nemojte dozvoliti da vam neko neproveren radi na elektronici, jer osim mašine možete uništiti ceo stan i izazvati požar.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com