SERVIS I POPRAVKA VEŠ MAŠINA BEOGRAD

Popravka i zamena elektromotora veš mašine

Popravka elektromotora je dosta zahtevnija od drugih popravki na veš mašinama. Kolektorski elekromotor sa četkicama sadrži rotor i stator, predstavlja jedan od najkompleksnijih delova u veš mašini i njegova popravka se ne radi na terenu, već u servisu.


Servis elektromotora veš mašine

Servis elektromotora je jedan od najzahtevnijih, obuhvata više faza i testiranje i zamenu više delova.

Budući da se elektromotor sastoji od rotora i statora, očigledno je da je popravka rotora mnogo češća od popravke statora.

Servis elektromotora veš mašine se mora raditi u servisu a ne na terenu kod klijenta.

Glavni razlog je što servis traje nekoliko dana, u toku kojih je potrebno ispitati sve delove.

U sklopu servisa radi se vinklovanje elektromotora, na kolektorskim motorima, zamena ili popravka kondenzora, četkice rotora kao i ležaja.

Takođe vrši se i vinklovanje statora, premotavanje jedne ili obe strane i ugradnja zaštite. Neretko je potrebno i zameniti neki od delova; četkice, ležajeve, četkodržače, remenice.

Popravka i zamena elektromotora mašine za pranje veša

Popravka elektromotora mora se izvoditi u servisu, jer traje i do nekoliko dana, a ukoliko primetite varnice u veš mašini, to je jedan od znakova da obavezno pozovete servis za popravku veš mašina.

Takođe, je mnogo važno da se ugrade originalni rezervni delovi jer samo na taj način popravka će biti uspešna i dugovečna, a vaša veš mašina bezbedna za korišćenje.

Popravku elektromotora mora raditi sertifikovani električar sa velikim iskustvom u popravci veš mašina ali i drugih aparata, jer se elektromotor nalazi u različitim uređajima i funkcioniše po sličnom principu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com