SERVIS I POPRAVKA VEŠ MAŠINA BEOGRAD

Zamena grejača na veš mašini

Grejač u veš mašini je odgovoran za dostizanje određene temperature vode koja nam je potrebna da bismo mogli da uključimo veš na otkuvavanje i za druge programe koji koriste zagrejanu vodu na 30. 40, 60 ili 90 stepeni.

Međutim, kamenac je taj koji pravi problem i koji se nakuplja na grejaču, a on je direktna posledica tvrde vode koja se nalazi u našem vodovodu.


Servis grejača na veš mašini

Svaki servis za popravku veš mašina radi zamenu grejača na veš mašini. Ponekad je grejač do te mere oštećen, da se može samo zameniti novim.

U blažim situacijama, potrebno je samo očistiti kamenac.

Ukoliko uklanjate kamenac na vreme, sačuvaćete i grejač na veš mašini, a mašina će vam duže trajati.

Popravka grejača na veš mašini

Popravka grejača ne traje vremenski toliko dugo, ali je važno da ukoliko ugrađujete novi grejač, on bude veoma kvalitetan i originalan.

Ukoliko angažujete profesionalni servis za popravku i nabavku delova na veš mašini, dobićete garanciju za delove ali na rad.

Zamena grejača mašine za pranje veša

Zamenu grejača, može da radi električar ukoliko ima svu neophodnu opremu i alat za zamenu delova na mašinama za pranje veša.

Većina servisa već ima sve neophodne delove za veš mašine koji su odmah dostupni ukoliko je zamena potrebna.

Grejač je jedan od vitalnih delova mašine za pranje veša i zato je važno da njegova zamena bude dobro urađena, ali i servis grejača i redovno čišćenje kamenca.

U retkim slučajevima, zamena grejača se ne isplati, pa ćete morat da kupite novi model mašine.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com