SERVIS I POPRAVKA VEŠ MAŠINA BEOGRAD

Zamena creva na veš mašini

Crevo je jedan od vitalnih delova na veš mašini. Postoji crevo za odvod vode, koji odvodi prljavu vodu tokom pranja veša, i crevo za dovod vode, koje dovodi čistu vodu u bubanj mašine, neophodnu kako bi se veš dobro isprao i oprao.

Crevo je sa jedne strane povezano sa slavinom a sa druge strane povezana sa odvodnim crevom slivnika, kade, wc šolje. Kada dođe do oštećenja i pucanja ventila nastaje veliki problem sa radom mašne i poplave u kupatilu, jer voda koja ulazi tj. izlazi iz mašine ne prolazi kroz crevo već se rasipa van mašine, što može dovesti do poplave, kvara na veš mašini drugih problema.


Servis creva na veš mašini

Servis creva na veš mašini sastoji se od demontaže starih creva i pregleda cele mašine, kako bi se ustanovilo gde se tačno oštećenje nalazi, kao i od ugradnje novih creva za dovod i odvod vode. Ponekad su creva fizički oštećena, zbog plastičnih delia koje dospeju u crevo i oštete ga.

Servis creva za veš mašinu ne traje mnogo, a nova creva ne koštaju puno.

Popravka creva na veš mašini

Popravku creva na veš mašini radi vodoinstalater, koji će nakon što ste mu rekli da voda curi kod komšije i da imate vlagu u kupatilu znati da je crevo glavni problem zbog koje je intervencije neodložna.

Takođe potrebno je da se crevo montira pravilno, kako nigde ne bi dolazilo do izlivanja vode.

Zamena creva mašina za pranje veša

Zamena creva je jedina opcija, jer sigurni smo da ne želite poplavu u svom kupatilu.

Zamena se radi veoma brzo i lako, istog dana kada pozovete servis i time sprečavate veči broj budućih kvarova na mašini i mogućnost poplave u stanu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com