SERVIS I POPRAVKA VEŠ MAŠINA BEOGRAD

Zamena termostata na veš mašini

Dobra vest je da je termostat deo na mašini koji se veoma retko kvari, najviše jednom u 10 godina, tako da nećete često imati potrebu za zamenom termostata.


Servis termostata na veš mašini

Sam servis termostata ne traje dugo. On se najčešće kvari i potrebna mu je zamena kada dođe do kratkog spoja i do nekih većih havarija u veš mašini. Najčešče se radi zamena termostata, jer prilikom većih kvarova dolazi do oštećenja termostata i zato je potrebno staviti novi.

Majstorima možete prepustiti nabavku novog termostata, jer je svakako potrebno malo više znanja za ovu popravku, kao i profesionalan alat i popravka.

Popravka termostata na veš mašini

Praksa je da se retko radi popravka termostata, dok se u najvećem broju slučajeva radi demontaža starog termostata i montaža novog termostata.

Kada se radi popravka to znači da termostat nije u većoj meri oštećen i da se još uvek moe spasiti.

To će proceniti iskusni električar, koji će vam predložiti zamenu ili popravku već postojeće termostata.

Zamena termostata mašine za pranje veša

Kako se u najvećem broju slučajeva kada se termostat pokvari, radi zamena termostata, serviser će vam pojasniti obe opcije. Važno je da pronađete iskusan servis koji će zamenu termostata uraditi na najprofesionalniji način sa pravom opremom i iskusnim kadrom, kako bi vam mašina za pranje veša što duže trajala.

Zamena termostata ne spade u hitne intervencije ali svakako nećete moći da korstite mašinu dok se taj deo ne zameni. Zato zamenu zakažite što pre.

Veliki broj servisa pruža uslugu zamene termostata, tako da vam neće biti problem da pronađete majstora za to.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com