SERVIS I POPRAVKA SUDO MAŠINA BEOGRAD

Servis pumpe sudo mašine

Pumpe su jedan od bitnih delova svake sudo mašine. One su zadužene kako za odvod tako i za dovod vode tokom procesa pranja.

Ukoliko su one oštećene ili u kvaru, proces pranja se ne može normalno odvijati ni završiti a sudovi će najverovatnije na kraju pranja ostati zaprljani, ukoliko voda koja se zagadi nakon pranja ne ode iz mašine već ostane u njoj.

Takođe, ako voda ne može da dospe u sudo mašinu, ne može biti ni pranja.


Zamena pumpe sudo mašine

Do kvarova na pumpi može doći iz mnogo razloga, zbog oštećenja same pumpe, zbog loših delova koji su ugrađeni, zbog kratkog spoja. Ovaj problem se najviše prepoznaje po tome što mašina ne može da uvuče vodu neophodnu za pravilno pranje i zato je sudo mašina u tom slučaju neupotrebljiva.

Kada majstoru ukažate na ovaj problem on će odmah znati da je u pitanju pumpa ili više njih, jer jedna sudo mašina može imati dve osnovne pumpe, jednu za uvlačenje vode, jednu za izbacivanje vode ili više njih.

Ukoliko je pumpa skroz oštećena majstor će uraditi zamenu.

Ponekad pumpa jednostavno zbog godina korišćenja postane nefunkcionalna. U svakom slučaju majstor je taj koji radi zamenu pumpe na vašoj adresi.

Popravka pumpe sudo mašine

Ukoliko se ispostavi da je pumpa samo zakazala a da nije oštećena, još uvek je moguće uraditi popravku.

Ponekad se dešava da je pokvaren programator koji utiče na sve delove u sudo mašini i diktira njihov rad.

Ukoliko je on pokvaren i ne radi ispravno to može oštetiti i druge delove, među kojima je i pumpa.

Popravku pumpe na sudo mašini, radi sertifikovani električar koji se razume i ima iskustva u popravci sudo mašina. On će po potrebi zameniti pumpu ali i sve druge delove ukoliko se ispostavi da ima još oštećenih delova.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com