SERVIS I POPRAVKA ŠPORETA BEOGRAD

Zamena ventilatora na rerni

Ventilator kao i sijalice podjednako su važni delovi rerne.

Ventilator služi da se topao vazduh koji zagreva grejač, ravnomerno kruži po unutrašnjosti rerne, kako bi se jelo ravnomerno ispeklo i kako ne bi dolazilo do toga da se gornji sloj jela dobro ispeče a unutrašnjost ostane živa i obrnuto.

Sijalice sa druge strane su tu kako bi dobro osvetlile unutrašnjost rerne i kako biste dobro mogli da vidite, da li je jelo gotovo i kako napreduje.

Tu su i vatrostalna vrata koja imaju funkciju zadržavanja toplote kao podrška što efikasnijoj pripremi jela.


Ukoliko se u rerni pokvari grejač, ventilator ili sijalica, ona više ne može biti apsolutno funkcionalna i tada je njeno korišćenje otežano.

Ukoliko ste primetili da vazduh ne cirkuliše kada upalite rernu, to je siguran znak da je ventilator u kvaru.

Zato je važno odmah pozvati električara koji će stručno i bezbedno obaviti zamenu ventilatora na rerni. Ukoliko vam se i sijalica pokvarila, prilikom popravke mogu da se zamene i sijalica i grejač.

Veoma je važno proveriti instalacije i kako je rerna povezana i da li je u dobrom stanju.

Za zamenu ventilatora na rerni pozovite servis bele tehnike koji radi popravku rerne i šporeta.

Električari sa iskustvom izaćiće na teren i uraditi popravku zamenu svih neophodnih delova pa i zamenu ventilatora na rerni.

Važno je da znate da ukoliko se ispostavi da je potreban zamenski deo, električari ih već imaju kod sebe, a oni bi trebalo da budu originalni i za njih bi trebalo da dobijete garanciju kao i za sve usluge koje rade električari.

Zamena ventilatora na rerni ali i zamena grejača i zamena svetla u rerni, su usluge koju svakodnevno rade servisi bele tehnike, svaki dan, čak i vikendom i praznicima.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com