NAJBOLJI ELEKTRIČARI U GROCKOJ

Električar GrockaBilo koju uslugu da zahtevaju klijenti, mogu biti potpuno sigurni da će električari Grocka nju izvršiti ne samo po najpristupačnijim cenama, nego i vrlo brzo pošto ih klijenti budu o tome obavestili.

Dodatna prednost je i to što ovi majstori praktikuju da izlaze na teren vrlo brzo pošto ih klijent kontaktira, bez obzira da li je u to vreme i kada je servis otvoren ili ne.

 


Naime, brojni specijalizovani servisi imaju tim za hitne intervencije, tako da će majstori i u toku noći, ali i za vreme praznika ili u dane vikenda, odnosno kad god je servis zatvoren da izađu na teren.

Naravno i da će hitne intervencije naplatiti po nešto višem cenovniku, a svakako će informisati klijente na vreme o tome.

 


Električari Grocka

S obzirom na to da klijentima mogu ponuditi ne samo ugradnju elektroinstalacija, već i popravku, ali i zamenu svih elemenata, električari Grocka u principu praktikuju da prvo dobiju sve informacije putem telefona, a da onda lično izađu na teren, te da procene šta je potrebno u samom prostoru uraditi, pa da u skladu sa time pripreme zvaničnu ponudu.

Zato bi trebalo da klijenti prvo izabrani servis telefonski kontaktiraju, te da se precizno sa majstorima dogovore oko svega. 

Svakako da oni mogu ugraditi i automatske osigurače po zahtevua, ali i razvodne ormare, te sklopke i prekidače, kao i utičnice.

Moramo naglasiti i to da svi električari Grocka koriste primarno najkvalitetnije uređaje i za dijagnostiku i za popravku, a da uz to imaju i dugogodišnje iskustvo, tako da na radove koje izvode oni daju klijentima garanciju.

Ukoliko u nekom prostoru postoji ugrađen interfonski ili sistem video – nadzora, odnosno alarmni sistem, ovi stručnjaci će sve neophodne popravke da izvrše na njima, ako to bude bilo potrebno.

Sem toga, oni mogu po zahtevu klijenata i da projektuju sve te sisteme za konkretni prostor, odnosno da montiraju sve potrebne elemente.


 

Naravno da mogu konkretne usluge izvršiti i u stambenim zgradama i u privatnim kućama, ali i u okviru pojedinačnih stambenih jedinica, zatim u bilo kom restoranu, kafiću ili hotelu, u okviru škola, fakulteta i ostalih obrazovnih institucija, ali i u medicinskim ustanovama, te u fabrikama i svim ostalim objektima.

Pobrinuće se električari Grocka i da zamene već dotrajale instalacije, kao i da izvrše sve neophodne popravke po zahtevu klijenata.

Sem toga, oni su specijalizovani i za popravku veš mašina, šporeta i mašina za pranje posuđa, a podrazumeva se da mogu popraviti i TA peći, bojlere i sve ostale kućne aparate, bez obzira da li su oni mali ili veliki.

Pored svega pomenutog, električari Grocka mogu i da ugrade rasvetne elemente u različitim prostorima, te da izvrše sve neophodne popravke na njima.

 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com