SERVIS I POPRAVKA MAŠINA ZA SUŠENJE VEŠA BEOGRAD

Zamena termostata na mašini za sušenje veša

Ako se vaša mašina za sušenje veša pregrejala, termostati na grejaču su se možda aktivirali.

Dakle, ako se vaša mašina za sušenje veša ne zagreva, a već ste proverili grejni element i ugrađene termostate, verovatno će problem biti u prednjem termostatu.

Postoje različiti modeli sušara sa jednim ili više termostata, ali procedura zamene je veoma slična.


Pre svake popravke važno je da ste isključili uređaj iz električne mreže pre početka bilo kakvih popravki.

Da bi majstor pristupio termostatu, mora ukloniti gornji plastični poklopac na mašini za sušenje veša, jer se prednji termostat nalazi u blizini kontrolne ploče. Zatim je potrebno ukloniti zavrtnje i izvući gornje kućište.

Potrebno je da majstor ukloni plastični držač sa kontrolne table a zatim i kontrolnu tablu, kao i da odvoji prednji termostat.

Zatim je potrebno pričvrstiti novi termostat vijucima i provući žicu kroz električni konektor, kao i ne zaboraviti ponovo spojiti električne konektore koji vode u termostat.

Poslednji korak je ponovo sastaviti uređaj.

Zamena termostata na mašini za sušenje veša svakako nije nešto što bi trebalo da radite sami, već ukoliko majstor utvrdi da je zamena potrebna možete zakazati ovu vrstu popravke.

Servis bele tehnike ukoliko je ovlašćen će vam sam obezbediti sve potrebne zamenske delove.

Sve što vi treba da uradite je da izaberete majstora tj. servis bele tehnike a gotovo svi rade servis i popravku na mašinama za sušenje veša, kao i zamenu termostata i svih drugih delova.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com