SERVIS I POPRAVKA ŠPORETA BEOGRAD

Servis ugradnih rerni

Ugradne rerne sve su popularnije i ljudi se veoma često odlučuju za ovaj tip rerne, jer se mogu instalirati zasebno, na bilo kom mestu u kuhinji.

Za nju se obično prave posebni elementi, gde bi se ugradna rerna savršeno uklopila.

To vam omogućava da možete iskoristiti prostor u kuhinji i postaviti svoju rernu na bilo kom mestu, za razliku od običnih koje moraju ići ispod ringli.


Ugradne rerne se dele po vrsti i po energetskoj efikasnosti.

Mogu biti multisistemske, konvencionalne i ventilatorske.

Takođe postoje i ugradne rerne na paru, za one koji žele da se hrane zdravije.

Kao kod svih rerni servis ugradnih rerni podrzumeva kompletnu dijagnostiku i pregled svih delova.

Ukoliko se ispostavi da je došlo do zastarelosti nekih delova i da ih je potrebno zameniti, tada se vrši popravka i zamena delova.

U rerni najčešće strada grejač, može se pokvariti donji grejač, gornji grejač ili oba.

Ukoliko istovremeno oba grejača prestanu da rade, to može ukazivati na neispravne instalacije, koje takođe proverava električar koji dođe kod vas da obavi servis ugradnih rerni.

Servis ugradnih rerni ne podrazumeva samo popravku i zamenu delova, već električar mora dublje sagledati problem iz svih uglova i ispitati instalacije.

Najveći broj kvarova ne nastaje zbog oštećenih delova, već zbog žica koje nisu dovoljno kvalitetne izolovane ili nisu dobro povezane.

Kada su instalacije u redu, električar će proveriti da li je sve na svom mestu, da li grejač, termostat, sijalice, ventilator dobro rade.

Sve su ovo komponente neophodne za pravilan rad rerne i moraju se popraviti ili zameniti kako bi mogli da koristite i imate funkcionalnu rernu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com