SERVIS I POPRAVKA ŠPORETA BEOGRAD

Zamena ringle na šporetu

Zamena ringle moguća je i za klasične šporete i za indukcione ravne ploče.

Ovo je jedna od najčešćih popravki i veoma često se dešava da jedna ili više ringli stradaju, nakon dugog korišćenja šporeta ili ploče.

Ukoliko svakodnevno koristite šporet i potrebne su vam sve ringle odjednom to može dovesti do iskakanja osigurača. Nervoza postaje veća kada se žurimo da spremimo ručak, jer baš tada počinju kvarovi sa pločom.

Indukcione ravne ploče su osvojile tržište iz nekoliko razloga, elegantnije su i lakše za održavanje.


Zamena ringli je moguća za sve modele šporeta i ploča.

Majstori koji dolaze na teren će izvršiti popravku i zamenu ringli istog dana. Važno je da se nove ringle pravilno povežu i zamene kako ne bi dovele do još većih kvarova na šporetu.

Postoje ringle sa različitim prečnikom, a razlikuju se one koje su na ravnoj ploči od onih klasičnih. Takođe osim velikog znanja i iskustva potrebno je da profesionalni električar ima adekvatan alat za popravku i zamenu ringle, kako klasične ringle, tako i ringle na ravnoj ploči.

Kada primetite da ringla ne radi kao ranije i da jako slabo greje, tada je vreme za popravku. Moguće je samo da je potrebno zameniti neke od žica, dodatno ojačati i izolovati ih kako bi bile bezbednije za rukovanje.

Takođe ringle bi trebalo da budu svakodnevno korišćene a ako ne možete da koristite sve ringle u istom trenutku, vreme je da zakažete servis šporeta ili ploče.

Majstori u današnje vreme najčešće popravljaju i menjaju ringle na ravnim indukcionim pločama jer su one sve zastupljenije. Gotovo da nema kuhinje koja nema ravnu ploču umeto klasićnog šporeta.

Zato iskostitite sav potencijal svog šporeta ili rerne i popravite ringle što pre.

Ovo je jednostavna i ne tako skupa popravka koja će biti gotova istog dana.

Serviseri takođe imaju i sve neophodne zamenske delove, žice i druge delove koji odgovaraju vašem modelu šporeta ili ploče.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com