SERVIS I POPRAVKA ŠPORETA BEOGRAD

Popravka indukcione ploče

Indukcione ploče postale su sve modernije i njaviše zastupljene kod večine domaćinstva.

Osim što izgledaju modernije, savršeno se uklapaju u kuhinju i zauzimaju manje mesta, one se i lakše održavaju.

Njihova najveća prednost je u tome što deluju uz pomoć magnetske indukcije, zagrevaju dno posude i time štede toplotu, odnosno ne rasipaju je.


Ringle su tako podešene da se naizmenično pale i gase, a većina savremenih modela ima automatsko isključivanje nakon dva sata neprestanog rada, kako ne bi izazvala požar.

Takođe indukcione ploče imaju i opciju zaključavanja kako se ne bi desilo da mala deca dođu u kontakt sa upaljenim ringlama.

Iako su one napravljene na najmoderniji način, često im je potrebna popravka.

Kod indukcionih ploča takođe je često potrebno uraditi zamenu ringle. Ravne indukcione ploče imaju infracrvene grejače u obliku spirale. Osim zamene ringli, često je potrebna i zamena stakla kada dođe do oštećenja stakla na indukcionoj ploči. Zamensko staklo je potrebno postaviti na oštećenu ploču, koja se nikako ne sme koristiti ukoliko je ploča napukla, jer može doći do strujnog udara.

Sve vrste popravki na indukcionoj ploči radi servis bele tehnike koji nudi uslugu sevisa i popravki šporeta, rerni i indukcionih ploča.

Ukoliko ste videli pukotinu na indukcionoj ploči, nemojte više da je palite već pozovite električara, koji će vam predložiti postavku zamenskog stakla, kako bi mogli da nastavite da je koristite.

Oštećena indukciona ploča koja ima pukotinu usled preteškog posuđa ili udarca, ne može se popraviti već samo postaviti zamensko staklo, čija je cena otprilike jedna trećina od cene koju ste dali za novu indukcionu ploču, što je sasvim prihvatljivo rešenje, ako niste u mogućnosti da trenutno kupite novu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com