SERVIS I POPRAVKA SUDO MAŠINA BEOGRAD

Ugradnja i povezivanje mašine za pranje sudova

Kupili ste novu sudo mašinu i shvatili da ne znate kako da je povežete. Odabrali ste mesto, poziciju i proverili da li ima mesta da se otvori i stave sudovi.

Na žalost većina ljudi previdi sasvim logične činjenice a to su adekvatni priključci i mesto gde se može ugraditi sudo mašina.

Ona obično stoji u kuhinji jer je mnogo prakičnije prati sudove u mašini koja vam je bliža, nego prelaziti pola stana i nositi sudove u mašinu.


Kada je ugradnja mašine za pranje sudova u pitanju, imamo dva tipa mašine, samostalna i ugradna.

Kada je dizajn u pitanju imamo onu manju širine 45cm i 60cm.

Instalacija mašine za pranje sudova

Prilikom instalacije veoma je važno pravilno povezati dovod vode sa vodovodnog sistema i povezati i postaviti odvodno crevo za prljavu vodu koja odlazi iz mašine.

Takođe je potrebno iznivelistai mašinu, koja od vibracija takođe može da se pomera kao i veš mašina, s tim što je to ovde još opasnije jer imate lomljive sudove u mašini.

Ugradnja i povezivanje mašine za pranje sudova

Ugradnja je jednako važna, kao i korišćenje nakon nje. Čest je slučaj kvara na mašinama koji su rezultat neadekvatne ugradnje. Zato pažljivo birajte majstora.

Majstor mora raditi u ovlašćenom servisu i poznavati ugradnju i popravku sudo mašina, bez obzira na tip sudo mašine i model.

Uz to možete očekivati i garanciju na rad ali i delove koji se ugrađuju i koji moraju biti originalni. Uvek je bolje da vam je mašina u garanciji jer tako možete biti opušteniji ukoliko se kvar ponovi ili se desi neki novi kvar.

Svakako ne bi trebalo da ignorišete problem i trebalo bi servis da radite što češće.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com