SERVIS I POPRAVKA ASPIRATORA BEOGRAD

Ugradnja aspiratora

Renovirate kuhinju i jedna od stvari koje morate da predvidite unapred je mesto gde ćete postaviti aspirator.

Ukoliko imate kuhinju sa ostrvom, postoje modeli aspiratora koji se ugrađuju direktno iznad ostrva, izgledaju estetski impresivno a možete iskoristiti njegov puni potencijal.

Nešto češći izbor su aspiratori iznad ugradne ploče ili klasičnog šporeta sa idejom da sve mirise, toplotu i dim sprovode van prostora.


Kada ste se opredelili za model aspiratora i proverili dimenzije i da li može da vam se uklopi u novu ili već postojeću kuhinju, biće vam potreban neko za profesionalnu instalaciju ili ugradnju aspiratora.

Ugradnju aspiratora, kao i popravke i servis aspiratora radi električarski servis koji je zadužen za sve vrste popravku uređaja koji su povezani sa strujom.

Potrebno je dobro poznavanje elektro instalacija, kako bi se svaka ugradnja uradila kvalitetno.

Nestručna ugradnja će vam kasnije praviti puno problema, zato nemojte to raditi sami, već obavezno pozovite profesionalce.

Kada ih pozovete oni će vas pitati koji model aspiratora imate i koliko je ugradnja hitna. 

Ugradnja aspiratora nije hitna intervencija u smislu da se ne može ništa dogovoditi, ukoliko kuvate dan ili dva bez aspiratora, ali može biti hitna ukoliko imate restoran a ispred vas je prometni period gde očekujete puno ljudi. Tada će vam i serviseri izaći u susret i uraditi ugradnju u što kraćem roku.

Svakako sačuvajte garanciju i račun, kako biste bili sigurni i za sve buduće popravke i zamene delova.

Kada je aspirator nov i radi punom snagom, ima kvalitetnu sijalicu, sistem za ventilaciju, čiste filtere i dobar motor, tada je kuvanje pravo uživanje, a vaša kuhinja čista i sigurna.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com