SERVIS I POPRAVKA VEŠ MAŠINA BEOGRAD

Zamena amortizera na veš mašini

Amortizer na veš mašini, kao što mu samo ime govori, služi za amortizaciju odnosno ublažavanje rada bubnja i vibracije centrifuge. Ukoliko je amortizer u kvaru, mašina za veš će lupati i kretati se po kupatilu.

Lupanje bubnja može oštetiti sam bubanj ali i druge delove mašine što dodatno smanjuje rok upotrebe same mašine.


Servis amortizera na veš mašini

Servis amortizera je potreban kada je amortizer dotrajao, kada se jave oštećenja na bubnju i drugim delovima, ako su ugrađeni loši fabrički delovi i ako se mašina ne upotrebljava pravilno.

Takođe jedna od stvari koja dovodi do oštećenja amortizera je i velika količina veša u bubnju, ako se to često ponavlja vremenom će se bubanj oštetiti što će uticati i na amortizer i na centrifugu.

Popravka amortizera na veš mašini

Popravka amortizera na veš mašini se radi na terenu i traje veoma kratko.

Kada majstor pogleda mašinu i stanje bubnja i centrifuge i amortizera on će proceniti koje delove je potrebno zameniti i da li je potrebno

Zamena amortizera mašine za pranje veša

Ukoliko se ispostavi da popravka ne pomaže i da je oštećen i bubanj i amortizer te da mašina ne može više efikasno da radi, jer će se u potpunosti pokvariti kroz neko vreme, pribegava se zameni amortizera i bubnja ukoliko je potrebno.

Kada se uradi zamena majstor će ponovo povezati i uključiti mašinu, kako bi ustanovio da li postoji još neko lupanje i skakanje mašine.

Nakon zamene amortizera rad mašine bi trebalo da bude nečujan.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com