NAJBOLJI ELEKTRIČARI U OBRENOVCU

Električar ObrenovacPopravku i zamenu dotrajalih i starih elektroinstalacija, ali i sve vrste radova na njima će po zahtevu klijenata izvršiti brojni električari Obrenovac.

A ono što se smatra posebnom pogodnošću jeste što pomenuti majstori nude klijentima i uslugu hitnih intervencija, tako da kad god bude bilo potrebno, oni u najkraćem mogućem roku izlaze na teren.

 


Električari Obrenovac

Uopšteno govoreći, sasvim je svejedno da li klijenti u toku večeri ili noći zahtevaju neku od usluga, koju izvršavaju električari Obrenovac, odnosno da li je to u pitanju subota ili nedelja, te dan kada se obeležava državni praznik, jer ovi majstori po zahtevu klijenata vrše i hitne intervencije.

Ipak, iako će majstori izvršiti u najkraćem mogućem roku sve te usluge, a nakon završenog radnog vremena samog servisa, moraju biti svi zainteresovani informisani o tome da se hitne intervencije naplaćuju prema specijalnom cenovniku, a koji je od uobičajenog nešto viši.

Zapravo, primenjuje se drugačiji cenovnik kada ovi majstore usluge izvršavaju tokom svog radnog vremena i kada to čine nakon njegovog završetka. A naravno da ne bi bilo nikakve zabune, svi klijenti će o tome biti informisani na propisani način i na vreme.

Bilo koji mali ili veliki kućni aparat da je pokvaren, električari Obrenovac će njega u najkraćem mogućem roku popraviti shodno zahtevima klijenata. A to se odnosi kako na TA peći, bojlere i mašine za sudove, tako isto i na mašine za sušenje veša, zatim na mašine za pranje veša, ali i protočne bojlere, šporete i ostale aparate.

 

Trebalo bi da svi klijenti znaju i to da pomenuti majstori mogu i da izvrše ugradnju celokupnog interfonskog sistema u bilo kom objektu.

Takođe, ukoliko u samom objektu već postoji interfon, ali su njegovi određeni delovi pokvareni, električari Obrenovac mogu da ih poprave u najkraćem roku.


 

Na osnovu zahteva klijenata, oni mogu prvo projektovati, a zatim i ugraditi sve elemente i sistema video nadzora, ali i alarmnog sistema, te eventualno popraviti postojeći.

U slučaju da to bude potrebno, proveriće postojeću elektroinstalaciju, a zatim i ugraditi rasvetu u bilo kom objektu, odnosno po zahtevu klijenata zameniti rasvetne elemente ukoliko su pokvareni.

Montiraće utikače, zatim prekidače i automatske osigurače, te sasvim sigurno omogućiti vlasnicima prostora kvalitetnu uslugu, koja će biti efikasna, tako da neće imati nikakvog razloga za brigu, jer će elektroinstalacija u njihovom prostoru besprekorno funkcionisati.

 

 

 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com