SERVIS I POPRAVKA VEŠ MAŠINA BEOGRAD

Zamena hidrostata na veš mašini

Zamena hidrostata veoma je važna ukoliko se ustanovi da je hidrostat pokvaren, jer on reguliše nivo vode u mašini za pranje.

Da bi program mogao da opere veš onako kako ste zamislili, potrebno je da u bubanj doće određena količina voda, koja se reguliše uz pomoć programatora.


Programator i hidrostat u veš mašini rade kontinuirano, odnosno programator određuje hidrostatu koliko vode pumpa treba da uvuče, odnosno obezbedi za pranje za svaku vrstu programa.

Ukoliko jedna od te dve komponente strada, mašina neće moći da završi program.

Da je hidrostat pokvaren možete primetiti po tome, što se bubanj prepuni vodom, odnosno uvuče se mnogo veća količina vode nego što je potrebno.

Ovo stvara problem, jer kod ovakvih situacija, može doći i do izlivanja vode iz mašine i poplave u kupatilu, što je pogubno ukoliko niste kod kuće a pustili ste mašinu da radi.

Servis hidrostata na veš mašini

Servis hidrostata potrebno je obaviti, ukoliko ste primetili ove simptome. Svakako pri redovnom servisu potrebno je pogledati celu mašinu, a kada se uoče nepravilnosti, potrebno je odmah reagovati.

Popravka hidrostata na veš mašini

Popravka se najčešće završi tako što se hidrostat odmah zameni novim. Pri ugradnji je potrebno koristiti originalne rezervne delove i potrebno je angažovati stručnjaka za veš mašine.

Zamena hidrostata mašine za pranje veša

Zamena hidrostata se radi svakog dana, obično ne traje dugo i gotovo je sa nekih sat ili dva.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com