SERVIS I POPRAVKA ŠPORETA BEOGRAD

Zamena prekidača na ringli

Često se dešava da prekidači stradaju nakon dugog korišćenja šporeta. Ponekad ne mogu da se okrenu u željenom pravcu ili mogu samo delimično da se okreću, a to nije ono što je potrebno za ispravan rad ringli.

Prekidači su najvažniji kako bi ringle mogle da se uključe i isključe.

Ukoliko imate poteškoća da isključite ringlu, to može biti veoma veliki problem, kod klasičnih šporeta, jer možete izazvati požar, pored prekomernog trošenja struje.

Kod indukcionih ravnih ploča stvar je malo drugačija, te se ringle kontrolišu pritiskom na dugme, što je pod kontrolom progaramatora. Kvar na elektronici kod ove vrste uređaja takođe može dovesti do nemogućnosti korišćenja ringli.


Zamena prekidača ringle je relativno jednostavna intervencija koja ne traje dugo, a nije ni skupa a veoma je važna. Najveći problem kod zamene prekidača jeste pravilno povezati žice.

Električari koriste pametno obeležavanje žica brojevima, kako bi mogli da ih pravilno označe i povežu.

U prekidaču je čitav niz žica koji su povezani sa ringlama odnosno funkcijama koje imet na šporetu. Ukoliko one nisu dobro povezane ili su žice lošeg kvaliteta ili nisu dobro povezane, dolazi do kvara i velikih problema na uređaju. Zato je pravilna zamena prekidača veoma važna.

Svi delovi prekidača se veoma lako nabavljaju.

Elekričari već imaju sve potrebne rezervne delove za sve vrste prekidača i modela šporeta i ringli.

Sve što je potrebno, ukoliko imate neispravan prekidač je da pozovete električara i zakažete intervenciju. U najkraćem roku, oni će izaći na teren, pregledati ceo šporet i uraditi zamenu prekidača ringle.

Ukoliko imate potrebe za redovnim servisiranjem, možete zakazati redovan servis šporeta ili indukcionih ploča.

Servis bele tehnike pruža uslugu popravke šporeta i ploča, kao i zamene svih potrebnih delova, zajedno sa nabavkom tih delova i obukom o korišćenju svih modela šporeta.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com