SERVIS I POPRAVKA VEŠ MAŠINA BEOGRAD

Zamena kondenzatora na veš mašini

Kondenzator je veoma važan deo mašine za veš jer je odgovoran za prevođenje struje iz monofazne u trofaznu struju. Kondenzator se takođe puni tokom rada veš mašine.

Takođe, kapacitet kondenzatora zavisi od jačine motora.


Zamena kondenzatora mašine za pranje veša

Ukoliko primetite da sa centrifugom nešto nije u redu, i da ne radi kako treba, to može biti znak kvara na kondenzatoru.

Kada govorimo o kondenzatoru, karakteristično je njegovo punjenje i oko toga se odvja najveći broj popravki. Ukoliko kondenzator ne može da se popravi, potrebno je kupiti novi i zameniti ga.

Zamenu obavezno prepustite serviseru iz servisa za veš mašine. Kondenzator je u dodiru sa strujom i zato to nije jednostavna intervencija koju može obaviti bilo ko.

Pronađite servis bele tehnike koji ima iskustva u popravljanju kondenzatora i zakažite intervenciju.

Oni će doći sa adekvatnim alatom i ze nakoliko sati zameniti kondenzator.

Svakako tražite garanciju i račiin za kompletnu zamenu kondenzatora, kao i sam kondenzator koji se ugrađuje. On mora biti originalan i kvalitetan.

Polovni delovi, mogu samo naparviti mnogo veći problem sa mašinom i strujom i zato izbegavajte servis koji nije renomiran ili je tek otvoren.

Uvek tražite preporuku, bez obzira o kojoj se popravci radi, jer ćete tako učiniti mnogo toga boljim a veš mašina će vam duže i bolje raditi.

Ukoliko ugrađujete polovne delove nemate pravo da tražite popravku ukoliko vam se mašina posle par meseci pokvari. Polovni delovi možda jesu jeftiniji trenutno ali na duže staze napraviće Vam mnogo više izdataka i troškova.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com