SERVIS I POPRAVKA ASPIRATORA BEOGRAD

Popravka ventilatora na aspiratoru

Veoma je nezgodno ako imate restoran i u sred vikenda kada vam dolazi najveći broj gostiju, dođe do kvara aspiratora.

Ventilator kao što ime i govori zadužen je za ventilaciju. Svojom snagom, on smanjuje temperaturu u kuhinji, koja je uvek visoka, ukoliko se konstantno, kuva, peče ili prži.

Ukoliko imate profesionalnu kuhinju u kojoj rade nekoliko kuvara, problem ali temperatura je još veća.


Kako ne biste sebi upropastili rejting i kako biste kuvarima i drugom osoblju obezbedili optimalne uslove za rad, naročito u letnjim mesecima, morate raditi servis aspiratora na vreme.

Ventilator, motor kao i svetlo su najvažnije komponente aspiratora. Ukoliko ventilator ne radi, temperatura u kuhinji biće previše visoka, a mirisi od kuhinje, dim i ostali pratioci neprestanog kuvanja ostaće u prostoriji.

Velika koncentracija dima i neprijatnih mirisa, ne samo da utiču na kuvare već i na sam prostor. Stvara se vlaga u prostoru, zidovi se oštećuju, postaju oštećeni.

Ukoliko dim i mirisi od kuvanja ne odu kroz predviđeni ventilacioni odvod, to će značajno smanjiti stepen i kvalitet kuvanja.

Ukoliko imate problem sa aspiratorom u kućnim sulovima, ventilator koji ne radi na aspiratoru, smanjiće vašu produktivnost.

Iako se kvarovi sa aspiratorom ne dešavaju često, ipak je potrebno da povremeno pozovete majstora koji će pregledati i zameniti ventilator po potrebi.

Zamena ventilatora ne traje dugo, a značajno će vam podići kvalitet i uslove kuvanja.

Zato jednim servisom aspiratora, možete zameniti svetlo ukoliko ga više nemate i popraviti ostale delove aspiratora. Motor je jedini deo koji se ne može popraviti, već ga je, ukoliko se pokvari potrebno zameniti.

Redovno čišćenje filtera smanjiće procenat štetnih mirisa u kuhinji i povećati moć upijanja masti i mirisa od kuvanja, kako bi što pre izašli napolje.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com