SERVIS I POPRAVKA ŠPORETA BEOGRAD

Povezivanje kabla na šporet

Povezivanje kabla na šporet je jedna od usluga servisa šporeta odnosno servis bele tehnike.

Najčešće se dešava da ne dobijete kabal u pakovanju kada kupujete šporet i tada vam je potreban električar i novi kabal koji će povezati kabal na šporet.

Povezivanje kabla na šporet nije komplikovana intervencija. Kabal ne košta puno a ni sama usluga električara. Iako kratko traje ona je veoma važna, jer neispravan kabal može napraviti haos na vašim instalacijama i na šporetu.

Većina kvarova dešava se kada kabal nije dobro izolovan il je lošeg kvaliteta.


Sam proces povezivanja kabla nije komplikovan i svaki dobar električar je dobro upoznat sa tim.

Savetuje se da se šporet poveže na trofaznu utičnicu, kako bi se instalacija rasteretila. Na taj način možete koristiti više ringli u isto vreme i tako iskorstiti maksimalni kapacitet šporeta.

Ukoliko primetite problem sa kablom odmah pozovite električara, kako bi ga pregledao i povezao. Većina kvarova dešava se kada kabal nije dobro izolovan ili je zastareo i potrebno je postaviti novi kabal.

Veoma je važno da i kabal bude dobrog kvaliteta kako bi osigurao pravilan i bezbedan rad šporeta. Iako se povezivanje kabla na šporet čini jednostavno, ipak nemojte to raditi sami.

Sama intervencija jeste jednostavna ali zahteva i prethodno znanje o električnim instalacijama kao i o načinima povezivanja rada sa strujom.

Uvek izaberite ovlašćeni servis za ovu uslugu, jer ćete dobiti ne samo račun već i garanciju na uslugu i delove koji se menjaju, tako da ćete biti sigurniji i bezbedniji, a to je veoma važno.

Ukoliko ste se tek doselili u novi stan i imate šporet o kome ne znate ništa a kablovi vam se čine dotrajalim, pozovite električara koji će proveriti instalacije i kablove i uraditi neophodnu popravku i zamene.

Tako ćete znati u kakvom je stanju vaš šporet i bićete mnogo mirniji i bezbedniji u svom novom domu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com