SERVIS I POPRAVKA VEŠ MAŠINA BEOGRAD

Zamena pumpe za vodu na veš mašini

Zamena pumpe za vodu se radi kada pumpa više ne može da izbacuje otpadnu vodu, nakon završenog programa na veš mašini. Ukoliko se ovaj problem zapostavi, može doći do naslaga nečistoće, a veš koji se opere biće prljav i imaće neprijatan miris.


Servis pumpe za vodu

Svaki servis između ostalih usluga radi i servis pumpe za vodu i zamenu svih dotrajalih delova. Na kvar pumpe za vodu utiče dotrajalost ili loš fabrički deo koji nije dobro namešten.

Takođe i strana tela, sitni komadići plastike ili delići koji iz odeće upadnu u pumpu mogu dovesti do oštećenja, pa se preporučuje da se vodi računa pri stavljanju veša u veš mašinu.

Ipak postoji jedna deo koji štiti pumpu od upadanja sitnih predmeta a to je mehanički filter, ali se i dalje dešava da neki od delića prođe.

Kako bi se utvrdilo da li je dovoljan samo servis pumpe i njeno čišćenje ili kompletna zamena majstor će morati da je testira.

Popravka pumpe za vodu

Kada se radi popravka pumpe za vodu koja se još može popraviti, neophodno je da proveri da li ona u toku procesa pranja izbacuje vodu.

Ukoliko to nije slučaj mašina za pranje veša se više ne može koristiti dok se ne uradi zamena pumpe za vodu.

Zamena pumpe za vodu mašine za pranje veša

Ukoliko popravka nije uspela, radi se zamena pumpe za vodu.

Za to će vam biti proveren ovlašćeni servis za popravku veš mašina, koji može da obezbedi kvalitetnu pumpu za vodu koja odgovara vašem modelu mašine i ima sav neophodni alat za zamenu i popravku.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com