SERVIS I POPRAVKA ŠPORETA BEOGRAD

Zamena grejača na rerni

Kod popravke rerne najčešće se radi popravka ili zamena grejača.

Grejač je jedan od najvitalnijih delova rerne. On omogućava da se dostigne adekvatna temperatura neophodna za pečenje i pripremu jela.

Ukoliko grejač ne radi dobro, tada se i jelo neće dobro pripremii ili će sama priprema predugo trajati.

U rerni se nalazi donji i gorni grejač, koji je zadužen da bi se jelo ravnomerno pripremilo.

Ukoliko se desi da donji ili gornj grejač prestane da radi, to će se odraziti na kvalitet jela. Jelo će se ispeći samo delimično, što svakako utiče na ukus.


Ponekad se desi da oba grejača prestanu da rade, a tada rerne nema funkciju jer se ne zagreva pa se samim tim ni jelo ne može spremiti.

Ukoliko se desi da vam oba grejača ne rade to može značiti kvar na instalacijama. A kako biste sve dobro ispitali i proverili pozovite električara koji će vam sugerisati da li je potreban zamena grejača u rerni.

U rerni se osim grejača nalaze i svetlo i ventilator koji su odgovorni za osvetljavanje rerne, kako bi dobro videli kako napreduje vaše jelo, kao i za pravilan protok vazduha u rerni i ravnomerno raspoređivanje toplote.

Kada ove dve komponente ne rade, to je takođe veliki problem jer utiče na kvalitet i vreme pripreme jela.

Zamena grejača ne traje dugo,a za to vam je potreban iskusan električar koji će doći na vašu adresu, uraditi zamenu grejača. Ukoliko je potreban novi grejač, ne brinite vaš električar će umesto vas nabaviti novi grejač koji odgovara vašem modelu šporeta.

Električar će tom prilikom proveriti i druge instalacije, da li je rerna dobro povezana i da li se bezbedni u svemu tome.

Ne dozvolite da ostanete bez rerne, naročito ako se bliži vreme praznika i slava, jer ukoliko vam se rerna pokvari baš u toj situaciji to može biti veoma neprijatno iskustvo.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com