SERVIS I POPRAVKA VEŠ MAŠINA BEOGRAD

Zamena programatora na veš mašini

Programator je veoma kompleksan deo veš mašine koji reguliše ceo rad veš mašine, kontroliše pojedinačne procese i odgovoran je za ubacivanje i izbacivanje vode iz mašine, uključivanje određenih programa na poseban program pranja na niskim temperaturama, otkuvavanje, pranje osetljivih stvari, i tako dalje.

Kada se desi greška u programatoru to je veliki problem jer se može uključiti pogrešan program i izazvati havariju u veš mašini i oštećenje delova.


Jedna od najopasnijih stvari je pregrevanje vode što može dovesti do paljenja grejača i cele mašine, što je posebno opasno ako niste kod kuće a uključite mašinu sa neispravnim programatorom. Programator kontroliše termostat, grejač, motor, pumpu, hidrostat.

Servis programatora

Servis programatora je obavezan ukoliko primetite da se mašina ne ponaša prema vašim instrukcijama ili uključuje program koji niste odabrali.

Iako može sačekati par dana, nije preporučljivo da imate neispravan termostat, jer je takva veš mašina rizična za korišćenje.

Popravka programatora

Svaki servis radi popravku programatora, najbolje je da izaberete ovlašćeni servis, kada je popravka ili zamena bilo kog dela u veš mašini u pitanju, zbog autentičnosti i garancije za delove i uslugu. Popravka programatora traje nekoliko sati i nakon nje majstor će ponovo proveriti rad programatora.

Zamena programatora mašine za pranje veša

Ukoliko programator više ne radi, potrebno je nabaviti novi programator koji odgovara vašem modelu veš mašine.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com