SERVIS I POPRAVKA VEŠ MAŠINA BEOGRAD

Nivelisanje veš mašine

Mašinu koja nije dobro nivelisana prepoznaćete po tome što lupa i skače po kupatilu. Razloga za to je nepravilno raspoređena težina u mašini, kao i nepravilna podloga.

Na dnu mašine nalaze se četiri točkića koji služe za nivelisanje mašine. Ona mora biti potpuno ravna i biti na potpuno ravnoj podlozi. Prostor između točkića i podloge ne sme da postoji.


Kada kupite novu mašinu potreban vam je majstor kako bi je uključio, namestio i pustio u rad.

Takođe nivelisanje veš mašine je jedna od prvih stvari koja se radi tokom montaže veš mašine.

Ukoliko sami ne znate da povežete veš mašinu, pozovite majstora iz servisa bele tehnike ili servisa za popravku i montažu veš mašina.

Nivelisanje mašine za pranje veša

Glavna poenta je u tome da težina svuda bude jednako raspoređena.

Do loše nivelisane veš mašine mogu da dovedu i kvarovi unutar mašine kada se šipka iznad bubnja iskrivi od tereta ii kločine veša u bubnju, to bi moglo da dovede do lupanja veš mašine.

Lupanje veš mašine znači da mašina nema više tu snagu da podnese da amortizuje centrifuglanu silu, pa u tom slučaju i amortizer i centrifuga ali i bubanj mogu biti oštećeni.

Ukoliko se pitate kako se radi nivelisanje mašine ili ste kupili svoju prvu veš mašinu, radije angažujte majstora koji će povezati mašinu i dobro je iznivelisati, kako vam ne bi lupala i skakala po kupatilu. Ne samo da će lupanje i skakanje mašine vremenom dovesti do njenog oštećenja, već će i remetiti vaš svakodnevni mir u kući.

Zato je ispravna veš mašina prioritet a uslugu nivelisanja mašine možete zakazati svakog dana u bilo kom servisu bele tehnike.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com