SERVIS I POPRAVKA PROTOČNIH BOJLERA BEOGRAD

Montaža i ugradnja protočnih bojlera

Veliki broj domaćinstava se sve više odlučuje za ugradnju protočnih bojlera, zbog svoje efikasnosti i brzine isporučivanja tople vode.

Ono što je važno napomenuti da su protočni bojleri posebno pogodni za privremene stanove, ukoliko rentirate kuću ili stan, jer ga možete poneti sa sobom, za razliku od klasičnih bojlera, dok su istovremeno jako praktični za porodice sa malom decom i bebama.

Postoje nekoliko tipova protočnih bojlera, kuhinjski i standardni koji se mogu koristiti za celo domaćinstvo. Kuhinjski su manji i imaju manji kapacitet, koriste se u kuhinji za lakše kuvanje i zagrevanje vode, kuvanje kafe i drugo.


Montiranje i postavljanje protočnih bojlera

Budući da je montaža i ugradnja protočnih bojlera jako kompleksna, potrebno je da pozovete iskusnog električara zbog kompleksnosti i podešavanja instalacija.

Kako bi protočni bojler mogao da se ugradi, instalacija mora da bude na određenom nivou i da zadovoljava određene uslove.

Majstori mogu da vam ugrade bilo koji tip ili vrstu protočnog bojlera, bez obzira na to da li je to kuhinjski ili klasičan protočni bojler.

Morate samo biti svesni njihovih mogućnosti, kako se ne bi desilo da pregore zbog forsiranja.

Svaki majstor mora vam objasniti princip na koji funkcioniše protočni bojler. Manje je poznato da kad dođe do zamene nekih delova kao što je grejač, da se takva investicija uopšte ne isplati. Zato ukoliko vam se pokvari grejač, nemojte ni zvati servisera, već odmah planirajte kupovinu novog protočnog bojlera.

Sve u svemu montaža kuhinjskog bojlera radi se iznad ili ispod sudopere. Za montažu kuhinjskog bojlera važno je da majstor ima odgovarajuće znanja i alat kojm će uraditi montažu.

Montažu protočnih bojlera možete uraditi bilo kada ako serviser odobri postavljanje u odnosu na vašu instalaciju.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com