SERVIS I POPRAVKA ŠPORETA BEOGRAD

Zamena sijalice na rerni

Sijalica igra veoma važnu ulogu u rerni, ona joj daje dovoljno svetlosti i bolju preglednost unutar rerne, kako bi mogli da pratite kako se sprema vaše jelo, da li je gotovo i da li je dovoljno pečeno.

Ukoliko sijalica, ventilator, grejač i termostat rade, rerna može da funkcioniše besprekorno, jer se tada postiže njen pravilan rad odnosno spremanje hrane na adekvatnoj temperaturi.

Ukoliko grejač ne radi, rerna se ne može koristiti, jer nećete imati dobru temperaturu za spremanje, dok ukoliko ne radi ventilator ta toplota neće moći pravilno da cirkuliše, kako bi se jelo pripremilo ravnomerno.


Kada ne možete da vidite ništa u rerni, veoma ćete teško pripremiti jelo.

Ono može lako da izgori, a da to ne pripremite na vreme, i moraćete svaki čas da vadite teško posuđe, kako bi proverili u kojoj je fazi vaše jelo.

Zamena sijalice na rerni ne traje dugo i ne košta mnogo, zato odmah pozovite električara koji će uraditi zamenu.

Električar će doći na vašu adresu i poneti rezervnu sijalicu sa sobom, koja odgovara vašem tipu rerne.

Da je potrebna zamena sijalice, nije teško utvrditi i ne morate biti stručnjak za to. Dovoljmo je da vidite da više nema svetla u rerni kako biste ustanovili da nema svetla.

Uz zamenu sijalice, često se radi i zamena ventilatora u rerni koji takođe omogućava da se jelo pripremi na kvalitetan način.

Servis bele tehnike radi sve vrste popravki i zamena delova od zamene sijalice u rerni do zamene grejača, termostata, ventilatora i drugih delova.

Ne morate čekati radni dan za električara, jer oni rade svakog dana pa i vikendom i praznicima, 24 sata dnevno.

Potreban vam je samo dobar električar, prava sijalica i adekvatan alat.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com