SERVIS I POPRAVKA MAŠINA ZA SUŠENJE VEŠA BEOGRAD

Zamena gume na vratima na mašini za sušenje veša

Vrata na mašini za sušenje veša su veoma važna jer ukoliko ih ne koristimo pravilno, ne zatvorimo dobro pre procesa sušenja veša ili ih naglo otvorimo pre kraja sušenja, može doći do oštećenja vrata, najpre na bravici koja je zadužena za zaključavanje zatim i gumi koja osigurava dihtung tako da se vrata ne zatvaraju.

Kod mašina za sušenje veša stvari su malo komplikovanije jer nisu providna kao kod veš mašine, te se ne može videti šta se unutra dešava.


Zamena gume je osetljiva intervencija jer je potrebno pažljivo demontirati i zameniti novu gumu, tako da ona savrđeno prianja na vrata kako bi ona mogla da se zatvore i da se ne otvaraju tokom procesa sušenja.

Za to su zaduženi majstori iz servisa bele tehnike koji nude sve usluge popravke i zamene delova na beloj tehnici, između ostalog i na mašinama za sušenje veša.

Ukoliko ne možete da zatvorite vrata, možete time pokvariti ventilator zadužen za hlađenje mašine tokom procesa zagrevanja, i na taj način možete oštetiti i druge delove u mašini.

Budući da je temperatura u mašini za sušenje veša veoma visoka, ukoliko vrata nisu zatvorena to može biti veoma rizično i opasno.

Samu zamenu gume na vratima kod mašina za sušenje veša nabavljaju majstori kada dođu na teren radi zamene gume na mašini za sušenje veša.

Ukoliko ste vrata otvorili naglo ili neko od vaših ukućana, a proces sušenja se još nije završio to takođe može uzrokovati kvar određenih delova u mašini, pre svega mehanizam vrata koji može biti oštećen, a zaključavanje koje je potrebno pri procesu sušenja otežano.

Bez obzira da li je vaš problem nemogućnost otvaranja ili zatvaranja vrata, pozovite servisera iz oblašćenog servisa bele tehnike koji su specijalizovani za zamenu celih vrata na mašinama za sušenje veša, kao i njenih pojedinačnih delova.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com