SERVIS I POPRAVKA MAŠINA ZA SUŠENJE VEŠA BEOGRAD

Zamena filtera na mašini za sušenje veša

Uloga filtera u vašoj mašini za sušenje veša je da spreči smetnje motora koje utiču na ostale aparate. Ako vaša mašina za sušenje veša isključuje električnu energiju kada priključite napajanje, to može biti zbog neispravnog filtera.

Filter ima mrežicu koja ako se ošteti i probuši može dovesti do propuštanja vlakana i drugih nakupljenih niti tokom sušenja, te se to može zalepiti na druge delove sušare koja ih mogu oštetiti.


Filter upravo i služi tome da se na jednom mestu sakupe sva vlakna i niti koje se prirdno odvajaju prilikom procesa zagrevanja, tj. sušenja tkanine.

Kako bi se lakše očistilo, ova vlakna se nakupljaju na fileru koji ima zaštitnu funkciju ali i praktičnu jer onda ne morate čistiti celu mašinu već samo filter.

Ukoliko se ustanovi da je filter oštećen ili pocepan, mora se zameniti, jer onda više nema funkciju.

Ali nemojte vi odlučivati o tome, ako niste sigurni da li je potrebna zamena filtera na mašini za sušenje veša pozovite servis bele tehnike koji svakodnevno pruža ovu vrstu usluge, baš kao i sve druge popravke na mašinama za sušenje veša.

Nakon detaljnog pregleda, majstor će vam reći da li je zamena potrebna ili samo čišćenje filtera. Ukoliko je potrebna zamena i ispostavi se da je to jedino rešenje, majstor će vam nabaviti rezervni filter, tako da ne morate da brinete.

Nakon zamene filtera koja obično bude gotova za nekoliko minuta, možete ponovo koristiti svoju sušaru na bezbedan način.

Nemojte ignorisati ukoliko primetite da je filter prezasićen nakupljenim vlaknima, već ga redovno čistite.

Ukoliko primetite da je oštećen ili pocepan odmah zakažite pregled svoje mašine za sušenje veša.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com