SERVIS I POPRAVKA ŠPORETA BEOGRAD

Zamena ringle na ravnoj ploči

Zamena ringle na ravnoj ploči sve je traženija usluga. Gotovo da ne postoji kuhinja koja danas nema ravnu indukcionu ploču, umesto klasičnog šporeta i ringli.

Ravna indukciona ploča ima niz prednosti, kao što je lakše održavanje, lepši izgled, ali i čuvanje temperature.

Iako su veoma moderna i atraktivne često se dešava da dođe do kvara na ringlama, kada prestaju da rade jedna ili nekoliko ringli, a ukoliko se instalacija preoptereti može doći i do prestanka rada na svim ringlama.


Možemo reći da je lakše popraviti i zameniti klasične ringle nego one na indukcionoj ploči, koje funkcionišu tako što uz pomoć magnetske indukcije zagrevaju dno posude.

Koriste infracrvene grejače koji greju isprekidano tako da se postigne ušteda električne energije i toplote.

Kod indukcionih ploča, moguće je zameniti jednu, dve ili više ringli kako bi mogli da ih koristite istovremeno.

Važno je samo da su obe povezane kvalitetnim žicama koje su dobro izolovane i kvalitetne.

Zamena ringle na ravnoj ploči je nešto što svakodnevno izvode električari u servisu bele tehnike koji rade servis šporeta i servis ravne ploče.

Jedino je opasno ukoliko se vaša ravna ploča ošteti tada je nemojte nikako kristiti, naročito ako je došlo do kvara na ringlama, jer ih je potrebno popraviti a zatim staviti zamensko staklo koje će zaštititi rernu ali vaše posuđe.

Zamena ringle na ravnoj ploči jedna je od najčešćih usluga servisa bele tehnike. Potrebno je da zakažete ovu uslugu, ukoliko ste primetili da jedna il više ringli ne radi, odnosno da se ne pali kada pritisnete dzgme za tu ringlu.

Takođe uzrok može biti i u neispravnoj elektronici koju takođe popravljaju električari.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com