NAJBOLJI SERVISERI VEŠ MAŠINA U ALTINI

Servis i popravka veš mašina AltinaJedan od kvarova koji se ne dešavaju toliko često je i kvar na asinhronom monofaznom elektromotoru veš mašine, a svaki majstor je radi. Servis za popravku veš mašina zadužen je za popravku kolektorskog elektromotora veš mašine.

 


Majstor za servis i popravku veš mašina Altina

Za ovu intervenciju potreban je profesionalni električar koji imaju sve alate i instrumente za popravku i testiranje. Svaki model veš mašine ima ovaj deo, zato je veoma važno da imate adekvatnog majstora za ovu vrstu popravke. U sklopu ove popravke radi se vinklovanje tj. Remont asinhronog i kolektorskog motora.

Ova intervencija skoro nikada se ne radi na terenu, već je potrebno da majstor odnese mašinu u sevis i tamo je popravi, kao i kod popravke motora, ova intervencija može potrajati i do nekoliko dana, dok se ne nađu svi potrebni delovi za model mašine koji imate.

 


Popravljanje veš mašina Altina

Popravljanje drugih delova, kao što su buban, grejač ili programator obično ne traju toliko dugo, i mogu se uraditi na lice mesta.

Srećom komplikacije na delovima veš mašine koje zahtevaju višednevnu popravku nisu česte. One se otkrivaju tokom redovnog servisa ili kada se mašina za veš pokvari. Tada majstor dijagnostikuje problem i kada se utvrdi šta je tačan uzrok, pristupa se rešavanju i popravci mašine.

Servis i popravka mašine za pranje veša Altina

Svaki deo u servisu je jednako važžan, kako originalni delovi, tako i stručan kadar, i garancija na rad i delove. Dostupnost majstora je jedna od važnih prednosti za svaki servis veš mašina.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com