NAJBOLJI SERVISERI VEŠ MAŠINA U BATAJNICI

Servis i popravka veš mašina BatajnicaMnogobrojna sitna nečistoća sa veša taloži se negde u mašini. Različite niti sitna vlakna ali i malo krupnija nečistoća, pa čak i neki strani predmeti mogu dospeti u veš mašinu,

To se sve zadržava u filteru, a ako sitni delići plastike dospeju u bubanj mogu oštetiti neke delove što može dovesti i do curenja vode. Ukoliko je filter zapušen od sitne nečistoće, moguće je da veš mašina ne može da izbaci vodu i zato je važno da se on prvo proveri i očisti.

 


Majstor za servis i popravku veš mašina Batajnica

Čiščenje filtera možete uraditi i sami a možete i pozvati majstora. Čišćenje filtera ne košta mnogo nekih 10 evra po dolasku. Majstor će to svakako uraditi profesionalnije, ali ako ste rešili sami da čistite filter, najvažnije je da isključite mašinu za veš iz struje.

Potrebno je otvoriti vratanca gde se nalazi filter i odvrtati ga na desno, ali pažljivo kako sva voda ne bi odjednom izletela iz mašine.Izvađeni filter dobro operite kao i kućište, jer tu može da se nakupi dosta prašine i sitne nečistoće, tek nakon čišćenja vratite na mesto. Sada bi sve trebalo da bude u redu i mašina bi trebalo ponovo da izbacuje vodu bez problema.

 


Popravljanje veš mašina Batajnica

Kada majstor očisti filter, on će svakako i proveriti da li mašina sada izbacuje vodu ali će i pogledai ostatak mašine za pranje veša, kako bi sprečio novi kvar i primetio da li ima još nekih oštećenh delova koji su spremni za zamenu. Ukoliko ima, spremite se za detaljan servis.

Sreća u nesreći je da ste kvar primetili i rešili na vreme, te se nećete naći u neprijatnoj situaciji da dočekate poplavu u kupatilu ili da vam mašina stane usred pranja.

Servis i popravka mašine za pranje veša Batajnica

Sigurni smo da ste se dobro raspitali, pre nego što ste kupili novu veš mašinu, ali dobro pročitajte sve mogučnosti vašeg modela kao i nedostatke, kako ne bi sami doprineli da se mašina pokvari pre vremena.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com