NAJBOLJI MAJSTORI NA RAKOVICI

Servis i popravka šporeta RakovicaAko se vaša pećnica neće da se uključi, počnite da rešavate problem tako što ćete proveriti da li je priključena na struju. Zatim proverite da li je u razvodnoj kutiji isključen prekidač.

 


Ako vaša pećnica dobija napajanje, različiti problemi mogu sprečiti njeno uključivanje. Ako se radi o električnoj pećnici, možda je pukla žica, element ili jedinica prima pogrešnu količinu energije.

Kod gasnih peći može doći do neispravne kontrole gasa, upaljača ili ventila. Da biste rešili ove probleme, preporučuje se da pozovete profesionalnog majstora za popravku.

 


Majstor za servis i popravku šporeta Rakovica

Kod rerni se često javlja problem sa vratima. Ako se vrata ne otvore nakon pečenja, isključite uređaj i ostavite ga tako 5 minuta. Kada se napajanje vrati lagano otključajte vrata i pokušajte otvoriti rernu.

Ako vrata vrata rerne neće da se zatvore, potrebno je da vaš majstor promeni šarke. Tako što će rastaviti vrata i ukloniti pločice sa strane.

Majstori veoma često rešavaju problem rerne koja ne zagreva ravnomerno, već se gornji sloj ispeče dok donji deo ostaje živ, što je katastrofa za vaše jelo.

Uzrok ovog problema je verovatno u grejaču koji je pregoreo i potrebno ga je zameniti. Nekad se dešava da se pokvari gornji nekad donji a ponekad i oba grejača, a tada već možete posumnjati na problem sa instalacijom rerne.

Popravljanje šporeta Rakovica

Ukoliko nije grejač glavni problem moguće je da je pregoreo termostat ili sijalica u rerni.

Ove ali i sve druge vrste popravki nemojte raditi sami, već isključivo pozovite profesinalni servis bele tehnike koji nudi uslugu popravljanje rerne i šporeta.

Objavljeno pre 1 godina Servis šporeta Miljakovac

Gotovo svaka moderna kuhinja danas ima indukcionu ravnu ploču. One su često pravogaonog oblika ali mogu biti i elipsastog ili okruglog oblika. Na žalost koliko god...

Objavljeno pre 1 godina Servis šporeta Vidikovac

Ako vam je indukciona ploča pukla, sigurno se pitate zašto. Takođe se verovatno pitate da li je vaša indukciona ploča sigurna za upotrebu. Hajde prvo da se...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com