NAJBOLJI MAJSTORI NA VIDIKOVAC

Servis i popravka šporeta VidikovacAko vam je indukciona ploča pukla, sigurno se pitate zašto. Takođe se verovatno pitate da li je vaša indukciona ploča sigurna za upotrebu.

Hajde prvo da se pozabavimo zašto je vaša indukciona ploča možda pukla.

Zašto indukcione ploče pucaju?

 


Indukcione ploče mogu biti sklone pucanju ako se o njima ne brine pravilno.

Za razliku od plinskih ploča, indukcijske ploče su malo lomljivije.

Indukcijske ploče za kuvanje sigurno mogu podneti čestu upotrebu, ali ako se ne brinete o njoj i ne održavate je redovno, može doći do pukotina.

Najčešće kada koristimo suviše teško posuđe i ne postavljamo ga lagano na ploču. Uzrok može biti i loše napravljeno ili neadekvatno posuđe koje ima grube ivice na dnu pa je mogu oštetiti.

Takođe ako ste zagrejali posuđe u rerni i direktno ga stavili na ploču i upalili je to može da izazove temperaturni šok i da ploča pukne.

 


Majstor za servis i popravku šporeta Vidikovac

Ukoliko niste baš sigurni kako da povežete i korstite vašu novu indukcionu ploču, pozovite servis bele tehnike i zakažite instalaciju i savetovanje oko održavanja indukcionih ploča.

Popravljanje šporeta Vidikovac

Pukotina na indukcionoj ploči se ne može popraviti. Umesto toga, moraćete da zamenite celu staklenu ploču.

Na tržištu su dostupne zamenske ploče za indukcijsku ploču, a za zamenu je najbolje da se obratite proizvođaču vaše indukcijske ploče.

Baš kao i indukciona ploča, opasnost od strujnog udara je uvek prisutna, a vi ne znate koliko su oštećenja utrošila vaša ploča za kuvanje.

Dakle, ne vredi rizikovati korišćenjem keramičke ploče za kuvanje ako ima pukotinu, moraće da se zameni.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com