NAJBOLJI MAJSTORI NA MILJAKOVCU

Servis i popravka šporeta MiljakovacGotovo svaka moderna kuhinja danas ima indukcionu ravnu ploču. One su često pravogaonog oblika ali mogu biti i elipsastog ili okruglog oblika.

Na žalost koliko god bile moderne sa njiima se javljaju i mnogobrojne mogućnosti za kvar i asistenciju električara.

Majstori koji su zaposleni u servisu bele tehnike svakodnevno vrše servis šporeta i indukcionih ploča na terenu. 

 


Majstor za servis i popravku šporeta Miljakovac

Majstori su već upoznati sa svim potencijanim problemima prilikom korišćenja ploče ili šporeta, tako da vaš slučaj za njih nije novost.

Majstori svakodnevno rešavaju probleme kao što su neprestano pištanje indukcione ploče, indukciona ploča koja se ne zagreva, indukciona ploča koja se isključuje, tu je i problem hrane koja brzo izgori na indukcionoj ploči ili se ne skuva dobro.

Svi ovi kvarovi mogu imati veze sa nestručnim rukovanjem, neodgovarjućim posuđem koje nije odgovarajuće za indukcionu ploču, a ponekad se dešava da žice u indukcionoj ploči pregore, da pregori grejač, da ne radi grejač ili da neka od ringli ne radi.

 


Popravljanje šporeta Miljakovac

Popravljanje indukcione ploče ali i šporeta radi se tako što se prvo pogleda uređaj, zatim se mora dijagnostikovati tačan uzrok kvara, da li je ljudski faktor ili kvar na instalaciji i uređaju.

Ukoliko je ljudski faktor, potrebno je da se korisnik dobro upozna sa programima koje ploča nudi, kao i da poštuje sve mere opreza, da koristi adekvatno posuđe i poštuje podešeno vreme kuvanja. 

Svaka indukciona ploča ima svoj bezbednosni sistem koji, tako da se ploča posle nekoliko sati sama isključi, ali ima i opciju zaključavanja za korisnike sa malom decom.

Ukoliko je tehnički kvar u pitanju, majstori će ga brzo otkloniti.

Zamena ringli, zamena grejača, zamena termostata i zamena žica samo su neke od najčešćih popravki koje se rade prilikom servisa šporeta.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com