NAJBOLJI VODOINSTALATERI U ZEMUNU

Servis bojlera ZemunServis za popravku bojlera ne bavi se samo servisiranjem i popravkom, već i montažom i demontažom bojlera, nabavkom rezervnih delova za sve modele i marke bojlera.

Bez obzira da li imate klasičan ili protočni bojler, sigurni smo da će Vam u jednom trenutku biti potreban servis ili popravka bojlera.

 


Popravljanje bojlera Zemun

Popravka bojlera obično sledi, ukoliko svoj bojler ne servisiramo na vreme, ne pratimo stalno situaciju u njemu, kao i na instalacijama.

Većina nas ne radi servisiranje dovoljno često, kao što bi trebalo, zato je svaki period u godini odličan da nakon nekoliko meseci ponovo proverite u kakvom je stanju Vaš bojler.

Većina nas ipak, seti se majstora tek kada se desi kvar na bojleru ili bojler ne zagreva vodu dovoljno brzo kao što bi trebalo.

Tada se obično ispostavi da su naslage kamenca tolike da se više ne mogu očistiti, već je potrebno skinuti grejač i kupiti novi.

Jedna od najvažnijih stvari koje možete učiniti za svoj bojler i tako mu produžiti životni vek je redovno čišćenje kamenca.

Ukoliko redovno čistite kamenac, vaš grejač koji je zadužen za ispravan rad bojlera i zagrevanje vode će raditi besprekorno.

Majstor za bojlera Zemun

Kada budete pozvali majstora on će Vas upitati da ukratko opišete šta se desilo i kakav je kvar na bojleru, pre nego što dođe na Vašu adresu savetovaće Vas da obavezno zavrnete glavni ventil i da ugasite glavni dotok struje, tek tada popravka može biti bezbedna.

Ukoliko Vam se učini da se iz bojlera čuje pucketanje i šištanje to je grejač koji ima naslage kamenca i zbog toga potrebno mu je mnogo više vremena da zagreje vodu.

Takođe, veoma je opasno i ukoliko lampica na bojleru signalizira da je voda zagrejana više nego što jeste to je takođe potencijalno opasna situacija jer nemate realnu sliku o radu bojlera. 

Objavljeno pre 2 godine Servis bojlera Altina

Skoro svako od nas imao je bar jednom problem sa bojlerom. Mnogi se muče sa stalnim popravkama na bojleru i stalnim dolaskom servisera za popravku bojlera...

Objavljeno pre 2 godine Servis bojlera Batajnica

Jedna od najčešćih popravki kada je servis bojlera u pitanju je i zamena brinox creva. Ova veoma važna vrsta intervencije ne sme se odlagati. Ona je potrebna ukoliko...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com