NAJBOLJI VODOINSTALATERI U ALTINI

Servis bojlera AltinaSkoro svako od nas imao je bar jednom problem sa bojlerom. Mnogi se muče sa stalnim popravkama na bojleru i stalnim dolaskom servisera za popravku bojlera. Kada se kvar konstantno ponavlja, razlog može ležati u nekoliko stvari. Prvi razlog jeste nekvalitetan deo koji je ugrađen u bojler i koji stalno pravi problem. Iako je dobar bojler može zbog starosti prestati da radi.

Najvažniji deo bojlera grejač mora se redovno čistiti od kamenca, jer i najbolji grejač gubi svoju funkciju i prestaje da radi ako dopustite da se kamenac toliko nataloži da se mora zameniti grejač.

 


Popravljanje bojlera Altina

Problem mogu praviti i loše instalacije koje takođe izazivaju kvar na bojleru. Za sve vrste popravki zadužen je servis za popravku bojlera koji ima licencirane servisere koji su završili potrebnu obuku i garantuju bezbedan rad i uslugu.

Bojler je veoma opasan i zato zahteva pažljivo rukovanje. Serviser mora poznavati sve njegove delove kako bi razumeo način na koji on funkcioniše. Pažljivo rukovanje je od izuzetnog značaja. Takođe serviser po potrebi mora ugraditi zamenski deo na bojleru.

Pre svake zamene najvažniji je detaljan pregled i dijagnostika, kao bi se pravilno konstatovao kvar. Takođe, serviser bi trebalo da pogleda i instalacije i da proveri da one nisu uzrok problema.

Ukoliko se ispostavi da je problem u grejaču, termostatu ili kazanu, to je relativno lako rešiti.

Potrebno je samo zameniti stari deo, novim originalnim delom. Pre sveke popravke važno je da se bojler isključi sa glavnog napajanja i da se zavrne glavni ventil za vodu. Ovo su preduslovi bezbedne popravke i zato je ono na prvom mestu.

Čišćenje kamenca spada u redovan servis ali ukoliko postoji potreba za tim serviser će Vam u toku bilo koje popravke očistiti kamenac.

Majstor za bojlere Altina

Svaki majstor koji ozbiljno radi svoj posao daće Vam garanciju za svoj rad i predložiti spisak potrebnih stvari koje bi trebalo uraditi tokom redovnog održavanja bojlera.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com