NAJBOLJI VODOINSTALATERI U BATAJNICI

Servis bojlera BatajnicaJedna od najčešćih popravki kada je servis bojlera u pitanju je i zamena brinox creva. Ova veoma važna vrsta intervencije ne sme se odlagati.

na je potrebna ukoliko je crevo oštećeno na bojleru, kako biste izbegli pucanje creva, potrebno je da uradite zamenu brinox creva. Ova vrsta creva mogu se naći u više modela i veličina, pa pre kupovine potražite savet od iskusnih majstora.

Ova intervencija nije skupa i možete crevo nabaviti i za deset evra. Ukoliko se pitate koji model da kupite pozovite servis bojlera.

 


Popravljanje bojlera Batajnica

Poravku bojlera i zamenu creva kao druge vrste popravke i zamene uradiće Vam majstor za bojler.

Pored zamene brinox creva majstori često rade i zamenu grejača koja je najčešća intervencija zatim zamena termostata i čišćenje kamenca, montaža bojlera i zamena ventila. Takođe veoma često serviser izlaze na teren zbog popravke kuhinjskog bojlera.

Kod kuhinjskih bojlera iste su intervencije kao i kod običnih bojlera u kupatilu, sa tim što određeni modeli kuhinjskih bojlera imaju zaliven grejač, pa ukoliko se on pokvari, nije moguće zameniti ga već je potrebno kupiti novi kuhinjski bojler i postaviti ga. Kuhinjski bojler može biti i protočni i on zahteva posebnu vrstu instalacije.

Ukoliko se voda ne greje dovoljnom brzinom ili ste primetili da voda curi iz bojlera obavezno pozovite servis.

Servisiranje je za bojlere potrebnije nego za druge aparate, važno je proveravati sve bojlere koje imate u kući bar jednom u 6 meseci.

Servisiranje je mnogo kompleksnije i zahteva kompletan pregled i servis bojlera, a ne samo popravku određenog kvara. Kod servisiranja važno je da svi delovi budu ispitani, da se bojler redovno čisti od kamenca i da se zamene dotrajali delovi, naročito sigurnosni venti i EK ventil.

Majstor za bojlere Batajnica

Majstor koji dođe na Vašu adresu mora garantovati za svoj rad, jer usled nestručne popravke rizikuje velika oštećenja na bojleru, ali i život vas i Vaših ukućana.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com