NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA VOŽDOVCU

Čišćenje kamenca na bojleru VoždovacKamenac na bojleru ali i u kazanu nastaje usled hemijske reakcije tvrde vode i visoke temperature. Prilikom zagrevanja izdvaja se sediment i kamenac koji ostaje na grejaču a neretko se taloži na kazanu.

Kako biste to izbegli potrebno je da serviser redovno čisti kamenac i vrši redovan servis celog bojlera.

 


Uklanjanje kamenca na bojleru Voždovac

Uklanjanje kamenca ne košta mnogo, negde oko 2.500 dinara sa uračunatim dolaskom majstora.

To nije velika cena, obzirom na to ako biste zapostavili svoj bojler i ako ne biste na vreme uklanjali kamenac sa grejača.

Tada bi vaši troškovi bili mnogo veći, jer bi morali da uradite zamenu grejača na bojleru, koji prestaje da radi kada se nakupi velika količina kamenca.

Najopasnije je što grejač može u jednom trenutku da izgori a to bi se moglo dogoditi baš kada vi niste kod kuće, što bi napravilo katastrofu u vašem domu.

Zato na listu svojih važni obaveza stavite redovan servis bojlera i čišćenje kamenca na grejaču i u kazanu.

Skidanje kamenca na bojleru Voždovac

Skidanje kamenca ne traje dugo, nekih trideset minuta sa kompletnim pregledom bojlera, kako bi serviser koji je došao na vašu adresu detaljno proverio svaki deo bojlera.

Nakon detaljnog servisa i čišćenja kamenca, serviser će ukoliko nije potrebno zameniti neki od zastarelih delova, ponovo sklopiti bojler i montirati ga i priključiti na struju i vodu, kako bi proverio da li bojler dobro radi i da li zagreva vodu u optimalnom vremenu.

Garancija koju vam daje ovlašćeni servis, kako za same delove koje ugrađuje tako i za svoj rad trebalo bi da vas zaštiti kao korisnika usluga.

Zato ako se nakon servisa opet pojavi problem, možete pozvati izabranog servisera.

Većina njih ima službu za hitne intervencije, koja je dostupna za intervencije koje se ne smeju odlagati i dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, svim danima i praznicima.

Objavljeno pre 1 godina Čišćenje kamenca na bojleru Banjica

Postoji nekoliko važnih razloga zbog čega biste redovno...

Objavljeno pre 1 godina Čišćenje kamenca na bojleru Kaluđerica

Možda ste već čuli neprijatan zvuk pucketanja u bojleru...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com