NAJBOLJI VODOINSTALATERI U KALUĐERICI

Čišćenje kamenca na bojleru KaluđericaMožda ste već čuli neprijatan zvuk pucketanja u bojleru kada ste ga uključili da se zagreje voda. Sigurno vam je već neko rekao da to znači da se kamenac nataložio u velikom broju i da ga je obavezno potrebno očistiti ukoliko još uvek želite grejač koji radi.

Ukoliko ne znate koga da pozovete za čišćenje kamenca, odgovor je vodoinstalatera ili električara ili specijalizovani servis za popravku bojlera.

 


Uklanjanje kamenca na bojleru Kaluđerica

Uklanjanje kamenca je svakodnevna intervencija svih servisera za bojler.

Samo uklanjanje ne traje dugo i zavisi od količine kamenca koja se nataložila. Traje u proseku oko 30 minuta.

Istina je da postoje određeni modeli grejača gde je češća pojava naslaga kamenca, ali kamenac će se nataložiti na svakom grejaču i to ne možete da izbegnete zbog sastava vode koja se nalazi u našem vodovodu.

Jedino ukoliko u svom kupatilu ili kuhinji postavite bojler sa suvim grejačem, što je dosta skuplja opcija na početku, tek tada se možete osloboditi napasti kao što je kamenac, jer se grejač nalazi fizički odvojen od vode i nije u kontaktu sa njom, pa se kamenac ne može ni taložiti.

Montažu bojlera sa suvim grejačem, takođe rade vodoinstalateri i električari ali i servisi koji su se specijalizovali za montažu bojlera sa suvim grejačem.

 


Skidanje kamenca na bojleru Kaluđerica

Skidanje kamenca nije teško, ali zahteva poznavanje tehnika kako bi se grejač i drugi delovi sačuvali tokom skidanja kamenca.

Servis za popravku bojlera radi skidanje kamenca 24 sata dnevno/7 dana u nedelji

Iako nakupljen kamenac nije intervencija koju morate odmah rešiti, svakako se preporučuje da ne čekate dugo, jer što je veća količina kamenca na grejaču, grejač je manje efikasan, proizvodi manje tople vode a povećava potrošnju.

Zato o skidanju kamenca i servisu bojlera razmišljajte na vreme. Pronađite servis u svom kraju koji vam odgovara i zakažite i servis bojlera i skidanje kamenca.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com