NAJBOLJI VODOINSTALATERI U RAKOVICI

Čišćenje kamenca na bojleru RakovicaSigurni smo da volite da uvek u svom domu imate toplu vodu, koliko god da vam je potrebno. Svađe su česte u onim domaćinstvima koja imaju više članova, pa se topla voda brzo istroši.

Kako vam se to ne bi dešavalo, moraćete da vodite malo više računa o svom bojleru i da osluškujete, ukoliko dođe do nekih kvarova i ukoliko primetite čudne zvuke ili pojave.

 


Ovo je posebno važno, jer će vas svaki serviser upitati da mu ukratko opišete situaciju na bojleru, kako bi mogao da stvori sliku i kako bi mogao da adekvatno odreaguje.

Opšte pravilo pre svake popravke, a ukoliko ste primetili nešto čudno na bojleru, npr. da curi voda iz bojlera, ili ste osetilii dim u bojleru, ili pucketanje, je da omah isključite bojler iz struje i da ga ne koristite dok ga serviser ne pogleda. Takođe, moraćete da isključite i glavni ventil za vodu, kako bi serviser mogao da otvori bojler i započne popravku.

 


Uklanjanje kamenca na bojleru Rakovica

Kada serviser otvori bojler, najverovatnije je da će naleteti na izvesnu količinu kamenca koju bi trebalo ukloniti. Uklanjanje kamenca je jednostavna ali jedna od najpotrebnijih intervencija, jer vam upravo ona može spasiti grejač od kvara.

Serviser će proceniti, nakon uklanjanja kamenca da li grejač može i dalje nesmetano da radi ili je potrebno da se zameni. U ovom slučaju uklanjanje kamenca moglo bi da rezultira i zamenom grejača.

Ali dok se još niste uspaničili, znajte da je to veoma korisno i da će zamenom grejača vaš bojler raditi mnogo brže i da ćete brže dobiti toplu vodu.

Skidanje kamenca na bojleru Rakovica

Skidanje kamenca možete zakazati u svakom servisu za popravku bojlera.

Skidanje kamenca na grejaču i u kazanu radi se uz pomoć posebnog alata, čijim lupkanjem otpada kamenac, dok istovremeno grejač, kazan i drugi delovi bojlera ostaju neoštećeni.

Objavljeno pre 2 godine Čišćenje kamenca na bojleru Miljakovac

Ukoliko živite sami i ne razumete se baš puno u rad...

Objavljeno pre 2 godine Čišćenje kamenca na bojleru Vidikovac

Čišćenje kamenca na bojleru je nešto što ne možete da...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com