NAJBOLJI MAJSTORI U NOVOM BEOGRADU

Zamena grejača na bojleru Novi BeogradKako Vam se ne bi desilo da da plaćate previsoke račune za struju koji je posledica neispravnog grejača koji zagreva nakupljeni kamenac a ne vodu, morate raditi redovni servis bojlera.

 


Popravka grejača na bojleru Novi Beograd

Zamena grejača je potrebna u nekom trenutku, bez obzira da li imate protočni ili akumulacioni bojler. Zato ako primetite pucketanje ili zujanje bojlera, čekate i po nekoliko sati da se voda zagreje, znajte da je grejač verovatno pred krajem i da morate hitno nešto preduzeti.

Kako biste sprečili dalje posledice, odmah pozovite servis za popravku bojlera, koji ima i službu za hitne intervencije i može da pregleda Vaš bojler i ako je potrebno uradi zamenu grejača i drugih delova u bojleru.

 


Servis grejača na bojleru Novi Beograd

Redovan servis spašava Vaš grejač, naročito čišćenje kamenca koje se nakuplja na grejaču. Ono što je takođe važno je da grejač uskladite sa materijalom kazana pa ukoliko imate prohromski kazan, trebalo bi da ugradite prohromski grejač.

Takođe, od velike je važnosti anoda koja se nalazi na grejaču i bez koje grejač ne bi mogao da radi duže od šest meseci. Vek svake anode je oko godinu dana. Takođe razlikuju se grejači koji se ugarđuju i integrisani. Kod integrisanih nema zamene već se menja kompletni bojler.

Originalni delovi grejača na bojleru Novi Beograd

Za grejač je pre svega važno da je originalan, ukoliko nije džabe ste bacili novac i bojler će već za par meseci opet da prijavlljuje kvar. Originalni grejač je najbolja opcija ne samo zbog rada bojlera već i zbog Vaše bezbednosti.

 


Ugradnja grejača na bojleru Novi Beograd

Ugradnju grejača ili bilo kog drugog dela možete zakazati u svakom servisu bojlera.

Objavljeno pre 2 godine Zamena grejača na bojleru Bežanijska kosa

Ukoliko se baš mučite sa grejačima koji posle nekog... 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com