NAJBOLJI MAJSTORI NA BEŽANIJSKOJ KOSI

Zamena grejača na bojleru Bežanijska kosaUkoliko se baš mučite sa grejačima koji posle nekog vremena više ne greju vodu, možda je vreme da nabavite bojler sa suvim grejačem.

Glavna prednost ovog bojlera je u tome što grejač ne dolazi u kontakt sa vodom, već je izdvojen. Zbog toga nema taloženja kamenca, što je glavni problem svih vlasnika bojlera.

Kamenac se ne može izbeći jer nastaje od tvrde vode koja se nalazi u našem vodovodu.

 


Popravka grejača na bojleru Bežanijska kosa

Ukoliko ipak imate standardni bojler prohromski ili emajlirani, jedina stvar koju možete uraditi za svoj bojler a da se on što manje kvari jeste redovan servis ali i popravke.

Čim primetite da voda curi iz bojlera iz glavnog ventila ili vidite varnice ili dim iz bojlera ili u najboljem slučaju primetite da se voda jako sporo zagreva, znajte da je vreme za popravku.

 


Servis grejača na bojleru Bežanijska kosa

Nakon popravke, majstor će vam predložiti redovan servis bojlera bar jednom godišnje ili jednom u šest meseci.

Kada redovno servisirate bojler, rizik od ekplozije i kvara bojlera i grejača ćete smanjiti na minimum. Redovan servis je uvek zaslužan za duži vek grejača, a presudno je redovno čišćenje kamenca.

Kada se kamenac redovno čisti, vaš grejač će zagrevati vodu kao i kada ste ga tek kupili. Neće biti čekanja ni nerviranja.

Stvari kao što su strujni udari koji mogu biti fatalni za vašu porodicu, redovnim servisom ćete preduprediti.

Originalni delovi grejača na bojleru Bežanijska kosa

Osim kvalitetnog servisa veoma je važno da i delovi budu kvalitetni odnosno originalni, kao i da vam majstor da garanciju na sve ugrađene delove kao i garanciju za svoj rad.

 


Ugradnja grejača na bojleru Bežanijska kosa

Ugradnja delova je standardni posao servisera bojlera.

Nakon ugradnje on će ponovo uključiti bojler da bi proverio da li je sve u redu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com