NAJBOLJI SERVISERI VEŠ MAŠINA NA ZVEZDARI

Servis i popravka veš mašina ZvezdaraSa novim i modernijim modelima veš mašina na tržištu javljaju se i nove mogućnosti ali i novi kvarovi kada je korišćenje veš mašina u pitanju.

Zato je važno da bolje razumete svoju veš mašinu i da je dobro podesite jer je elektronika veoma podložna kvarenju, pa ju je potrebno redovno kontrolisati.

 


Majstor za servis i popravku veš mašina Zvezdara

Majstori takođe moraju ići u korak sa vremenom i ponuditi i popravku najsavremenijij modela veš mašina. Večina novih modela ima elektroniku i programator, kod kojih se mogu pojaviti greške.

Elektronika je uvek bila izazov za majstore a ona je i mozak operacije i utiče i kontroliše rad mašine. Zbog toga mora funkcinisati besprekorno.

Problemi se javljaju kada mašina preskače pranje, radi po pogrešnom programu ili ne završi program do kraja. Tada bi definitivno popravku trebalo prepsutiti majstorima.

 


Popravljanje veš mašina Zvezdara

Popravljanje elektronike moguća je samo na naponskom delu štampane ploče veš mašine. Trebalo bi da se pažljivo raspitate da li vam se popravka elektronike isplati ili ne, određene egmente i delove elektronike se isplati popraviti, dok neki delovi prevazilaze cenu mašine, tako da bi kupovina nove veš mašina bila mnogo bolja ideja.

Servis i popravka mašine za pranje veša Zvezdara

Ukoliko veš mašina poseduje programator i elektroniku, potrebno je da pažljivo proučite sve programe koji su dostupni za pranje, kako vam se ne bi desilo da veš iz mašine izađe oštećen i flekav.

Kada dobro poznajete programe morate ih i pravilno podešavati, a svaka greška čak i ako je mašina pravilno podešena mora se ispraviti pod kontrolm servisa za veš mašine. Programator je taj koji često pravi problem i zato je potrebno utrditi šta tačno pravi kvar na mašini, kao i naučiti kako da pravilno perete veš. 

Objavljeno pre 2 godine Servis veš mašina Mirijevo

Tunel guma na veš mašini je jako važna. Iako se retko kvari, kod tunel gume važi pravilo da ne bude ni najmanje oštećena, jer i najmanje rupice i oštećenja su pogubna...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com