NAJBOLJI SERVISERI VEŠ MAŠINA U MIRIJEVU

Servis i popravka veš mašina MirijevoTunel guma na veš mašini je jako važna. Iako se retko kvari, kod tunel gume važi pravilo da ne bude ni najmanje oštećena, jer i najmanje rupice i oštećenja su pogubna po mašinu i prouzrokuju da voda curi ispod veš mašine.

Njena uloga je da napravi dihtung između vrata i mašine, kako voda ne bi prolazila. Na samim vratima nalazi se i bravica koja je zadužena da se vrata zaključaju kada se mašina upali, kako se vrata ne bi otvarala.

 


Majstor za servis i popravku veš mašina Mirijevo

Ukoliko su i na vašoj veš mašini vrata oslabljena i ne mogu lepo da se zatvore, pozovite majstora iz servisa bele tehnike. Majstor će pogledati vrata i ustanoviti da li je potrebna zamena dihtung gume ili su oštećena vrata ili bravica.

Svakako ovo je neodložna intervencija, jer ne možete koristiti mašinu dok se vrata ne poprave, najviše zbog toga što mašina ne može počet sa radom ako vrata nisu lepo zatvorena.

 


Popravljanje veš mašina Mirijevo

Popravljanje veš mašine i vrata, kao i tunel gume radi se u sklopu servisa. Ponekad ljudi zakažu kompletni servis kako bi proverili sve delove koje imaju u mašini i kako bi uradili zamenu ili popravku.

Važno je da servis radite redovno, kako bi bili u tolku sa delovima koji su oštećeni i potencijalno prave problem, iako veš mašina ne izgleda kao aparat koji je opasan za korišćenje, često čujemo da se veš mašina zapalila, zbog neispravnosti motora ili pokvarene elektronike, koja je zadavala mašini pogrešne operacije.

Servis i popravka mašine za pranje veša Mirijevo

Mašina za pranje veša je veoma potrebna i svakodnevno se koristi, zato je važno da o njenom održavanju vodimo računa, kao i da se držimo uputstva i pravila koje važe za naš model.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com