NAJBOLJI SERVISERI VEŠ MAŠINA NA VOŽDOVCU

Servis i popravka veš mašina VoždovacKoji god kvar da se desi na veš mašini, gotovo nikad ne znamo koliko će popravka zaista trajati. Najčešće se dešava da kada se radi zamena dela i manje popravke one se rade na licu mesta, dok kod većih popravki, potrebno je da se deo odnese u servis i popravka može da traje i do nekoliko dana.

Tako je npr. kod oštećenja motora na vašoj veš mašini. Kao što znamo motor je taj koji pokreće svaku pa i veš mašinu, a kada se on pokvari mašina jednostavno prestaje da radi.

 


Majstor za servis i popravku veš mašina Voždovac

Na žalost ukoliko je pokvaren motor, nećete moći da očekujete popravku na licu mesta.

Majstor koji dođe kod vas najverovatnije će morati da skine motor i odnese ga u servis, kako bi ustanovio koji je tačno deo motora oštećen i koji deo je potrebno zameniti.

Popravka bi mogla biti gotova tek za tri-četiri dana a do tada moraćete da se snađete i perete veš na nekom drugom mestu.

 


Popravljanje veš mašina Voždovac

Kada su u pitanju motori, problem mogu praviti različiti delovi, rotor, stator, četkice motora, četkodržači, ležajevi, remenica i drugi.

Na žalost ovo su potrošni delovi, koji se vremenom jednostavno potroše potrebno je skinuti ih i ugraditi nove, kako bi motor opet mogao besprekorno da radi.

Servis i popravka mašine za pranje veša Voždovac

Nakon što majstor rasklopi motor i utvrdi koji tačn deo je pravio problem i zameni dotrajale delove, tada može ponovo da dođe kod vas kako bi vratio motor na svoje mesto u veš mašini i pustio je ponovo u rad kako biste videli da li mašina za pranje veša radi ispravno, odnosno da li se bubanj okreće u poželjnom pravcu.

Ukoliko je sve u redu, popravka je uspela, a vašeg majstora možete pozvati i sledeći put kada opet budete imali problem sa mašinom za pranje veša.

Objavljeno pre 1 godina Servis veš mašina Banjica

Kada primetite da veš mašina lupa i da je bučna tokom pranja, znajte da vam je potreban majstor. Problemi sa bukom veš mašine ukazuju da je problem u ležaju ili da...

Objavljeno pre 1 godina Servis veš mašina Kaluđerica

Servis za popravku veš mašina je kompletan samo...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com