NAJBOLJI SERVISERI VEŠ MAŠINA NA BANJICI

Servis i popravka veš mašina BanjicaKada primetite da veš mašina lupa i da je bučna tokom pranja, znajte da vam je potreban majstor.

Problemi sa bukom veš mašine ukazuju da je problem u ležaju ili da mašina nije dobro nivelisana. Ukoliko nije dobro nivelisana, to se mnogo lakše otkriva i sanira, jednostavnim poravnanjem i ugradnjom nožica koje će čvrsto biti na podlozi. Ukoliko je ležaj u pitanju, on se mora popraviti ili zameniti a tu uslugu možete zakazati kod majstora za servis bele tehnike ili majstora za veš mašine.

 


Majstor za servis i popravku veš mašina Banjica

Važno je da majstor bude edukovan i profesionalan.

On će vam objasniti da je problem u često velikoj količini veša koja se stavlja tokom jednog pranja. Veliki teret krivi šipku na bubnju koji bi trebalo da se okreće tokom pranja, pa voda u tom slučaju izlazi iz bubnja i dolazi do oštećenja ležaja.

 


Popravljanje veš mašina Banjica

Popravljanje ležaja je veoma kompleksno i zahteva da se iz mašina izvadi dosta delova kao što su poklopac, posuda za prašak i omekšivač, tunel gume, amortizeri, programator.

Sama popravka traje nekoliko sati, a na kraju je potrebno postaviti novi ležaj, ukoliko je stari u potpunosti uništen i vratiti sve delove na mesto, a zatim pustiti mašinu za veš u rad, kako bi proverili da li sve funkcioniše kako treba.

Servis i popravka mašine za pranje veša Banjica

Ono što vi možete da učinite kada su mašine za pranje veša u pitanju je da se pridržavate pravila o težini veša, koju vaša veš mašina može da primi. Ukoliko stavljate previše veša, rizikujete da se veš ne opere dobro i da oštetite delove u veš mašini, ukoliko to radite duže vreme.

Ukoliko stavljate malo veša to takođe nije dobro, jer takođe može oštetiti mašinu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com